Garena Free Fire MAX, 8 Kasım için kodları kullanın: Kasım Wall Royale Etkinliği

whews

New member
8 Kasım için Garena Free Fire MAX kullanım kodları: Geçen ay Free Fire Max, oyunculara sürükleyici bir oyun deneyimi sunmak için birçok heyecan verici etkinlik başlattı. Etkinlikler ve uzun Diwali takvimi sayesinde oyuncular uygulamalı özel ödüller kazanabildiler. Şimdi sunucu, Kasım ayı için oyuncuların Gloo Wall-Boyah Bling, Gloo Wall-Boyah Day ve diğerlerini kazanmalarına olanak tanıyan yeni bir Wall Royale Etkinliği duyurdu. Etkinlikler ve özel Gloo Duvarlarına nasıl sahip olabileceğiniz hakkında daha fazla bilgi edinin.

Ayrıca şunu okuyun: Garena Free Fire MAX 7 Kasım kodlarını kullanın

Garena Free Fire MAX 8 Kasım kodlarını kullanın: Kasım Wall Royale Etkinliği

Wall Royale Etkinliği yakın zamanda Kasım ayı için Wall Royale Etkinliğini başlattı ve önümüzdeki 14 gün boyunca sunucuda sürecek. Bu şansa dayalı bir etkinliktir çünkü oyuncuların heyecan verici ödüller alabilmesi için kazanması gerekir. Tek bir dönüş için oyuncuların 9 elmas harcaması gerekecek, ancak 11 dönüş için oyuncular sadece 90 elmas ödeyebilirler. Free Fire MAX Wall Royale Etkinliği, Gloo Wall-Boyah Bling, Gloo Wall-Boyah Day, Gloo Wall-Floral Flair, Gloo Wall-Dragon Seal ve daha fazlası gibi heyecan verici ödüller içerir. Etkinlik dışında oyuncular, Garena Free Fire MAX kullanım kodlarını kullanarak ücretsiz olarak ödüller kazanabilecekler. 8 Kasım için bugünün kullanım kodlarına göz atın.

Ayrıca şunu okuyun: Garena Free Fire MAX 6 Kasım kodlarını kullanın

8 Kasım için Garena Free Fire MAX kullanım kodları:

FFCO8BS5JW2D

FF9MJ31CXKRG

NPYFATT3HGSQ

MCPW2D2WKWF2

BR43FMAPYEZZ

FFDBGQWPNHJX

FFCMCPSUYUY7E

VNY3MQWNKEGU

XZJZE25WEFJJ

6KWMFJVMQQYG

HNC95435FAGJ

MCPW2D1U3XA3

FFCMCPSGC9XZ

2FG94YCW9VMV

Ayrıca şunu okuyun: Garena Free Fire MAX 5 Kasım kodlarını kullanın

Garena Free Fire MAX 8 Kasım kodlarını kullanma: Kodları kullanma adımları

Adım 1: Hediyenin kolayca hesabınıza aktarılabilmesi için Garena Free Fire MAX hesabınızdan giriş yapın. Misafir hesabını kullanmaktan kaçının işe yaramaz.

Adım 2: Şimdi https://reward.ff.garena.com adresindeki resmi Free Fire MAX Redemption web sitesine gidin.

Adım 3: Şimdi, kodları kullanmak ve postanıza ödüller almak için Google, Facebook, VK veya başkalarını kullanarak hesabınıza giriş yapın.

Adım 4: Şimdi, oyun içi ödülleri almak için 12 veya 16 haneli ödeme kodunuzu web sitesinde bulunan kutuya girin.

Adım 5: Şimdi 'Tamam'ı tıklayın; ödüllerinizi 24 saat içinde oyun içi posta yoluyla alacaksınız.

Bir şey daha! Artık WhatsApp Kanallarındayız! Bizi orada takip edin, böylece teknoloji dünyasından hiçbir güncellemeyi kaçırmazsınız. ‎HT Tech kanalını WhatsApp üzerinden takip etmek için tıklayın Burada hemen katılmak için!