Garena Free Fire MAX 7 Kasım kodlarını kullanın: %100 Bonus Yükleme etkinliğinden ücretsiz elmaslardan yararlanın

whews

New member
Garena Free Fire MAX, 7 Kasım için kodları kullanın: Her Battle Royale oyununda oyuncular, özel ödüller kazanmak için oyun içi para birimini kullanır. Free Fire Max'te oyun içi para birimleri, kullanıcıların gerçek para ödeyerek alabilecekleri Elmaslardır. Ancak oyuncular her ay Free Fire %100 Bonus Yükleme etkinliği aracılığıyla ücretsiz elmasları kullanma şansına sahip oluyor. Bu etkinlik, ara sıra elmas satın alan ve büyük miktarda para harcamak istemeyen oyuncular için mükemmeldir. %100 Bonus Yükleme etkinliğinin nasıl çalıştığı hakkında daha fazla bilgi edinin.

7 Kasım Garena Free Fire MAX kodlarını kullanın: %100 Bonus Yükleme etkinliği aracılığıyla bedava elmaslar

3 Kasım'da duyurulan Free Fire %100 Bonus Yükleme etkinliği 9 Kasım'a kadar devam edecek. Bu etkinlik sırasında oyuncular belirli miktarlarda elmas satın alarak bedava elmas kazanabilecekler. Örneğin, oyuncular 100 elmas satın alarak ücretsiz olarak ek **100 elmas** alacaklar veya 300 elmas satın alarak ücretsiz olarak 200 elmas alacaklar ve daha büyük satın alımlarla bonuslar da artacak.

Bu etkinlik, oyuncuların fazladan para harcamadan elmaslarını etkili bir şekilde ikiye katlamalarına olanak tanıyarak, envanterlerini artırırken tasarruf etmek için harika bir fırsat haline getiriyor. Elmas stoklamak ve paranızın karşılığını daha fazla almak için mükemmel bir zaman.

7 Kasım için Garena Free Fire MAX kullanım kodları:

FFICJGW9NKYT

FFCO8BS5JW2D

FFAC2YXE6RF2

FF9MJ31CXKRG

VNY3MQWNKEGU

U8S47JGJH5MG

FFIC33NTEUKA

ZZATXB24QES8

HHNAT6VKQ9R7

TDK4JWN6RD6

XFW4Z6Q882WY

4TPQRDQJHVP4

WD2ATK3ZEA55

E2F86ZREMK49

HFNSJ6W74Z48

2FG94YCW9VMV

FFDBGQWPNHJX

V44ZZ5YY7CBS

FFCMCPSJ99S3

EYH2W3XK8UPG

UVX9PYZV54AC

V427K98RUCHZ

FFCMCPSUYUY7E

FFCMCPSEN5MX

FF11NJN5YS3E

ZZZ76NT3PDSH

FF10617KGUF9

NPYFATT3HGSQ

XZJZE25WEFJJ

6KWMFJVMQQYG

MCPW2D2WKWF2

HNC95435FAGJ

MCPW2D1U3XA3

BR43FMAPYEZZ

FFCMCPSGC9XZ

MCPW3D28VZD6

FFICJGW9NKYT

Garena Free Fire MAX 7 Kasım kodlarını kullanma: Kodları kullanma adımları

Adım 1: Hediyenin kolayca hesabınıza aktarılabilmesi için Garena Free Fire MAX hesabınızdan giriş yapın. Misafir hesabını kullanmaktan kaçının işe yaramaz.

Adım 2: Şimdi https://reward.ff.garena.com adresindeki resmi Free Fire MAX Redemption web sitesine gidin.

Adım 3: Şimdi, kodları kullanmak ve postanıza ödüller almak için Google, Facebook, VK veya başkalarını kullanarak hesabınıza giriş yapın.

Adım 4: Şimdi, oyun içi ödülleri almak için 12 veya 16 haneli ödeme kodunuzu web sitesinde bulunan kutuya girin.

Adım 5: Şimdi 'Tamam'ı tıklayın; ödüllerinizi 24 saat içinde oyun içi posta yoluyla alacaksınız.