Garena Free Fire MAX, 5 Aralık için kodları kullanın: Free Fire x Pushpa 2 etkinliği

whews

New member
5 Aralık için Garena Free Fire MAX kullanım kodları: Free Fire, oyuna heyecan verici etkinlikler ve ödüller getiren destansı marka işbirliğiyle tanınıyor. Oyun yakın zamanda Blue Lock ile işbirliği yaptı ve şimdi de Hintli kullanıcılar için oldukça heyecan verici olan yeni bir işbirliği yolda. Bu yeni etkinlikte Free Fire, hayranlar arasında popülerlik kazanan ünlü Güney Hindistan filmi Pushpa 2 ile ortaklık kuruyor. Bu yeni işbirliği, Free Fire x Pushpa 2 etkinliği adı verilen bir etkinliği de beraberinde getirdi; bunun neye benzediği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Ayrıca şunu okuyun: Garena Free Fire MAX 4 Aralık kodlarını kullanın

Garena Free Fire MAX, 5 Aralık için kodları kullanın: Free Fire x Pushpa 2 etkinliği

Bugün, yeni Free Fire x Pushpa 2 etkinliği, oyuncuların benzersiz bir oyun deneyimi yaşaması için oyunu yeni bir hikaye ve aksiyon sahneleriyle tanıtacak. Etkinlik sırasında oyun, Pushpa'dan ilham alan karakter görünümleri, temalı ateşli silahlar ve yakın dövüş silahları, yeni ifadeler, temalı görevler ve zorluklar, Pushpa temalı ganimet kutuları veya koleksiyon öğeleri ve çok daha fazlasını tanıtacak. Bu nedenle, elmaslarınızı bu özel etkinlik için saklayın ve gelecek yeni etkinliğin tadını çıkarmak için oyununuzu güncel tutun.

Ayrıca ücretsiz olarak özel ödüller kazanmak için 5 Aralık Garena Free Fire MAX kullanım kodlarına göz atın.

Ayrıca şunu okuyun: Garena Free Fire MAX 3 Aralık kodlarını kullanın

5 Aralık için Garena Free Fire MAX kullanım kodları:

6AWMGPMKL4K8

FFTRJKSBDFSB

FFBRA5JRDUNK

CTLQF6ZHXARJ

FFWST4NYM6XB

FV4SF2CQFY9M

GXFT7YNWTQSZ

FFXCY2MSF7PY

FTY7FGN4XKHC

RDNAFV2KX2CQ

Ayrıca şunu okuyun: Garena Free Fire MAX 2 Aralık kodlarını kullanın

Garena Free Fire MAX 5 Aralık kodlarını kullanma: Kodları kullanma adımları

Adım 1: Hediyenin kolayca hesabınıza aktarılabilmesi için Garena Free Fire MAX hesabınızdan giriş yapın. Misafir hesabını kullanmaktan kaçının işe yaramaz.

Adım 2: Şimdi https://reward.ff.garena.com adresindeki resmi Free Fire MAX Redemption web sitesine gidin.

Adım 3: Şimdi, kodları kullanmak ve postanıza ödüller almak için Google, Facebook, VK veya başkalarını kullanarak hesabınıza giriş yapın.

Adım 4: Şimdi, oyun içi ödülleri almak için 12 veya 16 haneli ödeme kodunuzu web sitesinde bulunan kutuya girin.

Adım 5: Şimdi 'Tamam'ı tıklayın; ödüllerinizi 24 saat içinde oyun içi posta yoluyla alacaksınız.

Bir şey daha! Artık WhatsApp Kanallarındayız! Bizi orada takip edin, böylece teknoloji dünyasından hiçbir güncellemeyi kaçırmazsınız. ‎HT Tech kanalını WhatsApp üzerinden takip etmek için tıklayın Burada hemen katılmak için!