4 Kasım için Garena Free Fire MAX kullanım kodları: Kasım ayı geldi ve Free Fire Max sonunda bu ay için beklenen Booyah Pass'ı kullanıma sundu. Oyunculara paketler, görünümler, kuponlar ve çok daha fazlasını içeren çok çeşitli heyecan verici oyun malzemeleri sunar. Aylar boyunca, benzersiz temalar eşliğinde çok sayıda aylık ödül gördük; şimdi de Kasım 2024 için Booyah Pass, “Ding Ding!” temalı başka bir heyecan verici oyun ödülleri seti getiriyor. Geçişin ana cazibesi Hızlı Yanma Paketi ve Tam Yanma Paketi'dir; yenilikler hakkında daha fazla bilgi edinin.
Ayrıca şunu okuyun: Garena Free Fire MAX 30 Ekim kodlarını kullanın
4 Kasım Garena Free Fire MAX kullanım kodları: Kasım 2024 Booyah Pass
Kasım 2024 için Free Fire MAX Booyah Pass, 1 Kasım'da “Ding Ding!” adlı bir temayla kullanıma sunuldu. Yeni geçiş 30 Kasım'a kadar sunucuda yayında kalacak, bu nedenle oyuncuların özel ödülleri almak için tam bir ayları var. Kasım 2024 Booyah Kartı, Hızlı Yanma Paketi, Ding Ding gibi ödülleri içeriyor! Afiş, Ding Ding! Avatar, Yağma Kutusu – Yanma Geri Sayımı ve çok daha fazlası.
Ayrıca şunu okuyun: Garena Free Fire MAX 29 Ekim kodlarını kullanın
Ancak oyuncuların ödülleri alabilmeleri için Booyah Pass'ı satın almaları gerekecek. Booyah Pass Premium Pass'in fiyatı 399 elmas, Booyah Pass Premium Plus'ın fiyatı ise 899 elmastır. Para harcamak istemiyorsanız nasıl ücretsiz ödüller alabileceğinizi öğrenin.
4 Kasım için Garena Free Fire MAX kullanım kodları:
NRD8L6Y7M4E29U1
590XATDKPVRG28N
O74JF9YC6HXKGDU
WOPLMMFJ4NTDHR3V
YW2B64F7V8DHJM5
VQRB39SHXW10IM8
CT6P42J7GRH50Y8
4PAS6TQ87CXMLNV
V8CI2B3TL6QYXG7
AJEBVGL3ZYTKNUS
BMD8FUSQO4ZGINA
2W9FVBM36O5QGTK
Ayrıca şunu okuyun: Garena Free Fire MAX 28 Ekim kodlarını kullanın
Garena Free Fire MAX 4 Kasım kodlarını kullanma: Kodları kullanma adımları
Adım 1: Hediyenin kolayca hesabınıza aktarılabilmesi için Garena Free Fire MAX hesabınızdan giriş yapın. Misafir hesabını kullanmaktan kaçının işe yaramaz.
Adım 2: Şimdi https://reward.ff.garena.com adresindeki resmi Free Fire MAX Redemption web sitesine gidin.
Adım 3: Şimdi, kodları kullanmak ve postanıza ödüller almak için Google, Facebook, VK veya başkalarını kullanarak hesabınıza giriş yapın.
Adım 4: Şimdi, oyun içi ödülleri almak için 12 veya 16 haneli ödeme kodunuzu web sitesinde bulunan kutuya girin.
Adım 5: Şimdi 'Tamam'ı tıklayın; ödüllerinizi 24 saat içinde oyun içi posta yoluyla alacaksınız.
Bir şey daha! Artık WhatsApp Kanallarındayız! Bizi orada takip edin, böylece teknoloji dünyasından hiçbir güncellemeyi kaçırmazsınız. HT Tech kanalını WhatsApp üzerinden takip etmek için tıklayın Burada hemen katılmak için!
Ayrıca şunu okuyun: Garena Free Fire MAX 30 Ekim kodlarını kullanın
4 Kasım Garena Free Fire MAX kullanım kodları: Kasım 2024 Booyah Pass
Kasım 2024 için Free Fire MAX Booyah Pass, 1 Kasım'da “Ding Ding!” adlı bir temayla kullanıma sunuldu. Yeni geçiş 30 Kasım'a kadar sunucuda yayında kalacak, bu nedenle oyuncuların özel ödülleri almak için tam bir ayları var. Kasım 2024 Booyah Kartı, Hızlı Yanma Paketi, Ding Ding gibi ödülleri içeriyor! Afiş, Ding Ding! Avatar, Yağma Kutusu – Yanma Geri Sayımı ve çok daha fazlası.
Ayrıca şunu okuyun: Garena Free Fire MAX 29 Ekim kodlarını kullanın
Ancak oyuncuların ödülleri alabilmeleri için Booyah Pass'ı satın almaları gerekecek. Booyah Pass Premium Pass'in fiyatı 399 elmas, Booyah Pass Premium Plus'ın fiyatı ise 899 elmastır. Para harcamak istemiyorsanız nasıl ücretsiz ödüller alabileceğinizi öğrenin.
4 Kasım için Garena Free Fire MAX kullanım kodları:
NRD8L6Y7M4E29U1
590XATDKPVRG28N
O74JF9YC6HXKGDU
WOPLMMFJ4NTDHR3V
YW2B64F7V8DHJM5
VQRB39SHXW10IM8
CT6P42J7GRH50Y8
4PAS6TQ87CXMLNV
V8CI2B3TL6QYXG7
AJEBVGL3ZYTKNUS
BMD8FUSQO4ZGINA
2W9FVBM36O5QGTK
Ayrıca şunu okuyun: Garena Free Fire MAX 28 Ekim kodlarını kullanın
Garena Free Fire MAX 4 Kasım kodlarını kullanma: Kodları kullanma adımları
Adım 1: Hediyenin kolayca hesabınıza aktarılabilmesi için Garena Free Fire MAX hesabınızdan giriş yapın. Misafir hesabını kullanmaktan kaçının işe yaramaz.
Adım 2: Şimdi https://reward.ff.garena.com adresindeki resmi Free Fire MAX Redemption web sitesine gidin.
Adım 3: Şimdi, kodları kullanmak ve postanıza ödüller almak için Google, Facebook, VK veya başkalarını kullanarak hesabınıza giriş yapın.
Adım 4: Şimdi, oyun içi ödülleri almak için 12 veya 16 haneli ödeme kodunuzu web sitesinde bulunan kutuya girin.
Adım 5: Şimdi 'Tamam'ı tıklayın; ödüllerinizi 24 saat içinde oyun içi posta yoluyla alacaksınız.
Bir şey daha! Artık WhatsApp Kanallarındayız! Bizi orada takip edin, böylece teknoloji dünyasından hiçbir güncellemeyi kaçırmazsınız. HT Tech kanalını WhatsApp üzerinden takip etmek için tıklayın Burada hemen katılmak için!