Garena Free Fire MAX 4 Aralık kodlarını kullanın: Heyecan verici ödülleri ücretsiz kazanın

whews

New member
4 Aralık için Garena Free Fire MAX kullanım kodları: Free Fire Max'in Hindistan sunucusunun, oyuncuları kış temalı bir oyun kurulumuna götürecek OB47 güncellemesini bugün alması bekleniyor. Yeni bir aylık güncellemeyle oyun, özel ödüller, görevler ve daha fazlasını içeren yeni ve heyecan verici etkinlikleri yavaş yavaş duyuracak. Yeni oyun ödüllerinin bir bedeli olsa da, oyuncular Ücretsiz Ücretsiz Maksimum kullanım kodlarını kullanarak bu ödüllere ücretsiz olarak sahip olabilirler. Kodları kullanma ve oyuncuların paketler, görünümler, kıyafetler ve diğerleri gibi ödülleri nasıl ücretsiz alabilecekleri hakkında daha fazla bilgi edinin.

Ayrıca oku: 3 Aralık için Garena Free Fire MAX kodlarını kullanın

4 Aralık Garena Free Fire MAX kullanım kodları: Kullanım kodları nedir?

Free Fire MAX kullanım kodları, her biri özel bir ödülden oluşan 12 ila 16 alfasayısal kod kombinasyonundan oluşur. Bu kodlar yalnızca sınırlı bir süre için geçerlidir ve oyuncular bunları ilk gelen alır esasına göre kullanabilirler. Bunlar, oyunculara elmaslar, paketler, kıyafetler, ifadeler ve diğerleri gibi heyecan verici etkinlikler veya oyun ödüllerini ücretsiz kazanma şansı verir. Ancak, yalnızca ilk 500 oyuncunun kodları kullanabileceği ve ödül kazanma şansı elde edebileceği için oyuncuların hızlı hareket etmesi gerekiyor. 4 Aralık Garena Free Fire MAX kullanım kodlarına göz atın ve bugün için ödüllerinizi alın.

Ayrıca şunu okuyun: Garena Free Fire MAX 2 Aralık kodlarını kullanın

4 Aralık için Garena Free Fire MAX kullanım kodları:

590XATDKPVRG28N

2W9FVBM36O5QGTK

BMD8FUSQO4ZGINA

O74JF9YC6HXKGDU

AJEBVGL3ZYTKNUS

68SZRP57IY4T2AH

V8CI2B3TL6QYXG7

WOPLMMFJ4NTDHR3V

4PAS6TQ87CXMLNV

NRD8L6Y7M4E29U1

CT6P42J7GRH50Y8

YW2B64F7V8DHJM5

VQRB39SHXW10IM8

Ayrıca şunu okuyun: Free Fire OB47 güncellemesinin çıkış tarihi onaylandı: Yeni özellikleri, güncellemeleri ve daha fazlasını kontrol edin

Garena Free Fire MAX 4 Aralık kodlarını kullanma: Kodları kullanma adımları

Adım 1: Hediyenin kolayca hesabınıza aktarılabilmesi için Garena Free Fire MAX hesabınızdan giriş yapın. Misafir hesabını kullanmaktan kaçının işe yaramaz.

Adım 2: Şimdi https://reward.ff.garena.com adresindeki resmi Free Fire MAX Redemption web sitesine gidin.

Adım 3: Şimdi, kodları kullanmak ve postanıza ödüller almak için Google, Facebook, VK veya başkalarını kullanarak hesabınıza giriş yapın.

Adım 4: Şimdi, oyun içi ödülleri almak için 12 veya 16 haneli ödeme kodunuzu web sitesinde bulunan kutuya girin.

Adım 5: Şimdi 'Tamam'ı tıklayın; ödüllerinizi 24 saat içinde oyun içi posta yoluyla alacaksınız.

Bir şey daha! Artık WhatsApp Kanallarındayız! Bizi orada takip edin, böylece teknoloji dünyasından hiçbir güncellemeyi kaçırmazsınız. ‎HT Tech kanalını WhatsApp üzerinden takip etmek için tıklayın Burada hemen katılmak için!