Garena Free Fire MAX 29 Ekim kodlarını kullanın: Diwali Box Drop Etkinliği ödülleri

whews

New member
29 Ekim için Garena Free Fire MAX kullanım kodları: Geçtiğimiz birkaç gün içinde Free Fire Max, festival sezonuna dalmak için arka arkaya etkinlikler başlatıyor. Temalı etkinlikler ve özel ödüllerle oyuncular, oyun becerilerini sergileyecek ödüller ve oyun içi öğeler kazanma yarışına girer. Diwali takvimi 2024'ün farkında olduğumuz için Free Fire Max, oyuncuların Diwali paketleri kazanmasını sağlayan Diwali Box Drop adlı başka bir heyecan verici özelliği tanıttı. Free Fire Max Diwali Kutusu Düşme Etkinliği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Ayrıca şunu okuyun: Garena Free Fire MAX 28 Ekim kodlarını kullanın

Garena Free Fire MAX, 29 Ekim Diwali Kutusu Düşme Etkinliği için kodları kullanın

Free Fire Max Diwali Kutusu Düşme Etkinliği 25 Ekim'de tanıtıldı ve 7 Kasım'a kadar sunucuda yayında kalacak. Bu etkinlik büyük ölçüde oyuncuların oyun becerilerine dayanıyor çünkü oyuncuların jeton kazanmak için maç kazanmaları gerekecek. Oyuncular Battle Royale, Clash Squad ve Lone Wolf gibi farklı modlarda oynamak ve kazanmak zorunda kalacaklar. Ayrıca daha fazla sayıda jeton kapmak için oyuncuların Yalnız Kurt modunda oynamaları tavsiye edilir.

Diwali Kutusu Düşme Etkinliği, Kükreyen Şövalye Paketi, İlahi Savaşçı Paketi, Desi Gangster Paketi, Diwali 2024 Kutusu, Alevli Canavar sancağı, Ganimet Kutusu – Muhteşem, Paraşüt Görünümü, Katana Görünümü ve çok daha fazlası gibi heyecan verici ödüllerden oluşur.

Ayrıca şunu okuyun: Garena Free Fire MAX 25 Ekim kodlarını kullanın

29 Ekim için Garena Free Fire MAX kullanım kodları:

VQRB39SHXW10IM8

V8CI2B3TL6QYXG7

YW2B64F7V8DHJM5

68SZRP57IY4T2AH

CT6P42J7GRH50Y8

AJEBVGL3ZYTKNUS

NRD8L6Y7M4E29U1

BMD8FUSQO4ZGINA

4PAS6TQ87CXMLNV

2W9FVBM36O5QGTK

WOPLMMFJ4NTDHR3V

590XATDKPVRG28N

O74JF9YC6HXKGDU

Ayrıca şunu okuyun: Garena Free Fire MAX 24 Ekim kodlarını kullanın

Garena Free Fire MAX 29 Ekim kodlarını kullanma: Kodları kullanma adımları

Adım 1: Hediyenin kolayca hesabınıza aktarılabilmesi için Garena Free Fire MAX hesabınızdan giriş yapın. Misafir hesabını kullanmaktan kaçının işe yaramaz.

Adım 2: Şimdi https://reward.ff.garena.com adresindeki resmi Free Fire MAX Redemption web sitesine gidin.

Adım 3: Şimdi, kodları kullanmak ve postanıza ödüller almak için Google, Facebook, VK veya başkalarını kullanarak hesabınıza giriş yapın.

Adım 4: Şimdi, oyun içi ödülleri almak için 12 veya 16 haneli ödeme kodunuzu web sitesinde bulunan kutuya girin.

Adım 5: Şimdi 'Tamam'ı tıklayın; ödüllerinizi 24 saat içinde oyun içi posta yoluyla alacaksınız.

Bir şey daha! Artık WhatsApp Kanallarındayız! Bizi orada takip edin, böylece teknoloji dünyasından hiçbir güncellemeyi kaçırmazsınız. ‎HT Tech kanalını WhatsApp üzerinden takip etmek için tıklayın Burada hemen katılmak için!