Garena Free Fire MAX 28 Kasım kodlarını kullanın: Özel ödülleri ücretsiz olarak nasıl kazanabilirsiniz?

whews

New member
28 Kasım için Garena Free Fire MAX kullanım kodları: Geçtiğimiz birkaç ay boyunca Free Fire Max, yeni işbirlikleri, temalar ve özel ödüller içeren bazı heyecan verici etkinlikler sunuyor. Bu, oyunculara heyecan verici uygulamalı ödüller kazanma ve oyun deneyimlerini geliştirme şansı verir. Ancak oyunlara büyük miktarda para harcamak istemeyen birçok oyuncu var. Bu nedenle, bu tür oyuncular elmaslar, paketler, ifadeler ve diğerleri gibi oyun ödüllerini ücretsiz olarak almak için Garena Free Fire MAX kullanım kodlarını kullanabilirler. Free Fire MAX kullanım kodlarının nasıl çalıştığını öğrenin.

Ayrıca şunu okuyun: Garena Free Fire MAX 27 Kasım kodlarını kullanın

28 Kasım Garena Free Fire MAX kullanım kodları: Kullanım kodları nedir?

Kullanım kodları 12 ila 16 alfanümerik karakterden oluşur ve her kod bir ödülden oluşur. Oyuncular bu kodları kullanabilir ve elmas, görünüm, silah, paket ve diğerleri gibi oyun ödüllerini ücretsiz kazanma şansını yakalayabilir. Bu, kullanıcıların ücretsiz ödüllerden yararlanmasına ve oyun donanımlarını güncel tutmasına olanak tanır. Ancak ödül almak için oyuncuların hızlı hareket etmesi gerekiyor çünkü bu kullanma kodları yalnızca 12 saate kadar geçerli ve yalnızca ilk 500 oyuncu garantili ödülleri kullanma hakkına sahip. Bu nedenle, en son kullanma kodları için buraya göz atmayı unutmayın. 28 Kasım için Garena Free Fire MAX kullanım kodlarına göz atın.

Ayrıca şunu okuyun: Garena Free Fire MAX 26 Kasım kodlarını kullanın

28 Kasım için Garena Free Fire MAX kullanım kodları:

V8CI2B3TL6QYXG7

590XATDKPVRG28N

AJEBVGL3ZYTKNUS

2W9FVBM36O5QGTK

BMD8FUSQO4ZGINA

O74JF9YC6HXKGDU

68SZRP57IY4T2AH

CT6P42J7GRH50Y8

WOPLMMFJ4NTDHR3V

4PAS6TQ87CXMLNV

NRD8L6Y7M4E29U1

Ayrıca şunu okuyun: Garena Free Fire MAX 25 Kasım kodlarını kullanın

Garena Free Fire MAX 28 Kasım kodlarını kullanma: Kodları kullanma adımları

Adım 1: Hediyenin kolayca hesabınıza aktarılabilmesi için Garena Free Fire MAX hesabınızdan giriş yapın. Misafir hesabını kullanmaktan kaçının işe yaramaz.

Adım 2: Şimdi https://reward.ff.garena.com adresindeki resmi Free Fire MAX Redemption web sitesine gidin.

Adım 3: Şimdi, kodları kullanmak ve postanıza ödüller almak için Google, Facebook, VK veya başkalarını kullanarak hesabınıza giriş yapın.

Adım 4: Şimdi, oyun içi ödülleri almak için 12 veya 16 haneli ödeme kodunuzu web sitesinde bulunan kutuya girin.

Adım 5: Şimdi 'Tamam'ı tıklayın; ödüllerinizi 24 saat içinde oyun içi posta yoluyla alacaksınız.

Bir şey daha! Artık WhatsApp Kanallarındayız! Bizi orada takip edin, böylece teknoloji dünyasından hiçbir güncellemeyi kaçırmazsınız. ‎HT Tech kanalını WhatsApp üzerinden takip etmek için tıklayın Burada hemen katılmak için!