27 Kasım için Garena Free Fire MAX kullanım kodları: Free Fire MAX, Hindistan'daki en popüler Battle Royale oyunlarından biridir. Grafik ağırlıklı görselleri ve oyun temaları oyuncuların ilgisini çekerek oyuncuların gerçek zamanlı savaş bölgesi becerilerini test etmelerine olanak tanıyor. Oyun, oyunların yanı sıra temaya dayalı ödüllerden oluşan heyecan verici etkinlikler de sunuyor. Free Fire yakın zamanda oyuncular için bazı özel ödüller içeren Blue Lock Wheel ödüllerini duyurdu. Etkinlik ve ücretsiz ödüllerin nasıl alınacağı hakkında daha fazla bilgi edinin.
Ayrıca şunu okuyun: Garena Free Fire MAX 26 Kasım kodlarını kullanın
27 Kasım Garena Free Fire MAX kullanım kodları: Blue Lock Wheel etkinliği hakkında
Blue Lock Wheel etkinliği 26 Kasım'da oyuna duyurulmuştu ve sunucuda 7 Aralık'a kadar sürecek. Bu nedenle oyuncuların etkinlik ödüllerini toplamak için bolca vakti olabilir. Mavi Kilit Çarkı, Mavi Kilit Paketi, Yağma Kutusu – Mavi Kilit ve Isagi Jetonları gibi bazı heyecan verici ödüllerden oluşur. Oyuncular, ödülleri almak için Isagi Jetonlarını toplayabilir veya etkinliğin popüler ödüllerini kazanmayı deneyebilir. Oyuncuların Mavi Kilit Çarkı etkinliği ödüllerini alabilmek için elmas harcamaları gerekeceğini unutmayın.
Ayrıca ücretsiz ödüller istiyorsanız 27 Kasım Garena Free Fire MAX kullanım kodlarına göz atın.
Ayrıca şunu okuyun: Garena Free Fire MAX 25 Kasım kodlarını kullanın
27 Kasım için Garena Free Fire MAX kullanım kodları:
FFYCTSHYN2Y
FFWCYNQ6FX4M
FFIC33NTEUKA
FFWST4NYM6XB
FFCMCPSJ99S3
FF9MJ31CXKRG
FY9MFW7KFSNN
FFWCY7NQFV9S
FFX4QKNFSM9Y
FFXCY2MSF7PY
UVX9PYZV54AC
XFVQWKYHTN2P
U8S47JGJH5MG
RDNAFV2KX2CQ
ZZZ76NT3PDSH
TYW2FVQ9SZB6
XZJZE25WEFJJ
Ayrıca şunu okuyun: Garena Free Fire MAX 22 Kasım kodlarını kullanın
Garena Free Fire MAX 27 Kasım kodlarını kullanma: Kodları kullanma adımları
Adım 1: Hediyenin kolayca hesabınıza aktarılabilmesi için Garena Free Fire MAX hesabınızdan giriş yapın. Misafir hesabını kullanmaktan kaçının işe yaramaz.
Adım 2: Şimdi https://reward.ff.garena.com adresindeki resmi Free Fire MAX Redemption web sitesine gidin.
Adım 3: Şimdi, kodları kullanmak ve postanıza ödüller almak için Google, Facebook, VK veya başkalarını kullanarak hesabınıza giriş yapın.
Adım 4: Şimdi, oyun içi ödülleri almak için 12 veya 16 haneli ödeme kodunuzu web sitesinde bulunan kutuya girin.
Adım 5: Şimdi 'Tamam'ı tıklayın; ödüllerinizi 24 saat içinde oyun içi posta yoluyla alacaksınız.
Bir şey daha! Artık WhatsApp Kanallarındayız! Bizi orada takip edin, böylece teknoloji dünyasından hiçbir güncellemeyi kaçırmazsınız. HT Tech kanalını WhatsApp üzerinden takip etmek için tıklayın Burada hemen katılmak için!
Ayrıca şunu okuyun: Garena Free Fire MAX 26 Kasım kodlarını kullanın
27 Kasım Garena Free Fire MAX kullanım kodları: Blue Lock Wheel etkinliği hakkında
Blue Lock Wheel etkinliği 26 Kasım'da oyuna duyurulmuştu ve sunucuda 7 Aralık'a kadar sürecek. Bu nedenle oyuncuların etkinlik ödüllerini toplamak için bolca vakti olabilir. Mavi Kilit Çarkı, Mavi Kilit Paketi, Yağma Kutusu – Mavi Kilit ve Isagi Jetonları gibi bazı heyecan verici ödüllerden oluşur. Oyuncular, ödülleri almak için Isagi Jetonlarını toplayabilir veya etkinliğin popüler ödüllerini kazanmayı deneyebilir. Oyuncuların Mavi Kilit Çarkı etkinliği ödüllerini alabilmek için elmas harcamaları gerekeceğini unutmayın.
Ayrıca ücretsiz ödüller istiyorsanız 27 Kasım Garena Free Fire MAX kullanım kodlarına göz atın.
Ayrıca şunu okuyun: Garena Free Fire MAX 25 Kasım kodlarını kullanın
27 Kasım için Garena Free Fire MAX kullanım kodları:
FFYCTSHYN2Y
FFWCYNQ6FX4M
FFIC33NTEUKA
FFWST4NYM6XB
FFCMCPSJ99S3
FF9MJ31CXKRG
FY9MFW7KFSNN
FFWCY7NQFV9S
FFX4QKNFSM9Y
FFXCY2MSF7PY
UVX9PYZV54AC
XFVQWKYHTN2P
U8S47JGJH5MG
RDNAFV2KX2CQ
ZZZ76NT3PDSH
TYW2FVQ9SZB6
XZJZE25WEFJJ
Ayrıca şunu okuyun: Garena Free Fire MAX 22 Kasım kodlarını kullanın
Garena Free Fire MAX 27 Kasım kodlarını kullanma: Kodları kullanma adımları
Adım 1: Hediyenin kolayca hesabınıza aktarılabilmesi için Garena Free Fire MAX hesabınızdan giriş yapın. Misafir hesabını kullanmaktan kaçının işe yaramaz.
Adım 2: Şimdi https://reward.ff.garena.com adresindeki resmi Free Fire MAX Redemption web sitesine gidin.
Adım 3: Şimdi, kodları kullanmak ve postanıza ödüller almak için Google, Facebook, VK veya başkalarını kullanarak hesabınıza giriş yapın.
Adım 4: Şimdi, oyun içi ödülleri almak için 12 veya 16 haneli ödeme kodunuzu web sitesinde bulunan kutuya girin.
Adım 5: Şimdi 'Tamam'ı tıklayın; ödüllerinizi 24 saat içinde oyun içi posta yoluyla alacaksınız.
Bir şey daha! Artık WhatsApp Kanallarındayız! Bizi orada takip edin, böylece teknoloji dünyasından hiçbir güncellemeyi kaçırmazsınız. HT Tech kanalını WhatsApp üzerinden takip etmek için tıklayın Burada hemen katılmak için!