Garena Free Fire MAX, 25 Kasım için kodları kullanın: Isagi Ring etkinliği ödülleri

whews

New member
25 Kasım için Garena Free Fire MAX kullanım kodları: Oyun gardırobunuzu yenilemek mi istiyorsunuz? Cevabınız evet ise Free Fire, oyuncuların yeni üstleri, altları, ayakkabıları ve daha fazlasını edinmelerine olanak tanıyan heyecan verici bir Ring etkinliği başlattı. Isagi Ring etkinliği Blue Lock işbirliğiyle duyuruldu. Ana kostüm, Yoichi Isagi adlı anime serisinin ana karakterine dayanmaktadır. Etkinlik hakkında daha fazla bilgi edinin ve Garena Free Fire MAX kullanım kodlarıyla ödülleri nasıl ücretsiz olarak alabileceğinizi öğrenin.

Ayrıca şunu okuyun: Garena Free Fire MAX 22 Kasım kodlarını kullanın

Garena Free Fire MAX, 25 Kasım için kodları kullanın: Isagi Ring etkinliği ödülleri

Isagi Ring etkinliği 23 Kasım'da tanıtıldı ve 7 Aralık'a kadar sunucuda kalacak ve oyunculara özel ödüller kazanmaları için bolca zaman verecek. Etkinlik, Isagi – Team Z, Isagi – Team Z, Isagi – Team Z ve Isagi Head'den oluşan Isagi Z Paketi'nden oluşmasıyla popülerdir. Bu ödülleri kazanmak için oyuncuların dönmeleri gerekecek ve bu da onlara 20 elmasa mal olacak. Oyuncular ayrıca sadece 200 elmasla 11 döndürme içeren kombo teklifinden de yararlanabilirler. Oyuncular paketi takas bölümünde kullanarak da kazanabilirler. Ancak Isagi Z Paketini başarıyla takas etmek için 225x Isagi Tokenı toplamaları gerekiyor.

Ayrıca şunu okuyun: Garena Free Fire MAX 21 Kasım kodlarını kullanın

25 Kasım için Garena Free Fire MAX kullanım kodları:

U8S47JGJH5MG

FFIC33NTEUKA

ZZZ76NT3PDSH

UVX9PYZV54AC

FFCMCPSJ99S3

FF9MJ31CXKRG

XZJZE25WEFJJ

Ayrıca şunu okuyun: Garena Free Fire MAX 20 Kasım kodlarını kullanın

Garena Free Fire MAX 25 Kasım kodlarını kullanma: Kodları kullanma adımları

Adım 1: Hediyenin kolayca hesabınıza aktarılabilmesi için Garena Free Fire MAX hesabınızdan giriş yapın. Misafir hesabını kullanmaktan kaçının işe yaramaz.

Adım 2: Şimdi https://reward.ff.garena.com adresindeki resmi Free Fire MAX Redemption web sitesine gidin.

Adım 3: Şimdi, kodları kullanmak ve postanıza ödüller almak için Google, Facebook, VK veya başkalarını kullanarak hesabınıza giriş yapın.

Adım 4: Şimdi, oyun içi ödülleri almak için 12 veya 16 haneli ödeme kodunuzu web sitesinde bulunan kutuya girin.

Adım 5: Şimdi 'Tamam'ı tıklayın; ödüllerinizi 24 saat içinde oyun içi posta yoluyla alacaksınız.

Bir şey daha! Artık WhatsApp Kanallarındayız! Bizi orada takip edin, böylece teknoloji dünyasından hiçbir güncellemeyi kaçırmazsınız. ‎HT Tech kanalını WhatsApp üzerinden takip etmek için tıklayın Burada hemen katılmak için!