25 Ekim için Garena Free Fire MAX kullanım kodları: Yıllar geçtikçe mobil oyun endüstrisi gelişti ve günümüzde insanlar hızlı ve gerçek zamanlı oyun deneyimleri arıyor. Ayrıca gelişen teknolojiyle birlikte insanlar oyun deneyimlerinde daha yüksek grafikleri ve akıcılığı tercih ediyor. Ancak yalnızca birkaç mobil oyun bu deneyimleri sunuyor ve Free Fire Max de bu oyunlardan biri. Free Fire Max, oynanışta ustalaşmak ve profesyonel bir oyuncu olmak için yoğun pratik gerektiren oyunlardan biridir. Nişan alma becerilerinizi geliştirmenize yardımcı olabilecek bazı kafadan vuruş ipuçlarını burada bulabilirsiniz.
Ayrıca şunu okuyun: Garena Free Fire MAX 24 Ekim kodlarını kullanın
Garena Free Fire MAX 25 Ekim kodlarını kullanma: Doğru kafadan vuruş ipuçları
Artı İşareti Yerleşimi: Kafadan vuruşlarla ilgili en önemli şeylerden biri artı işaretini doğrudan düşmanın kafasını hedef alacak şekilde doğru yöne yerleştirmektir. Düşmanın hedefine kilitlenmek için nişan alma yardımı özelliğini kullanın, böylece atışınızı kolaylaştırabilirsiniz.
Karakterleri akıllıca seçin: Nişan alma oyununuzu geliştirmek istiyorsanız daha iyi silah ve nişan alma yeteneklerine sahip karakterleri seçtiğinizden emin olun.
Kapsam seçimi: Nişan almanın yanı sıra, düşmanları etkili bir şekilde tespit etmek ve hedeflemek için doğru dürbün aralığını kullandığınızdan emin olun. Daha kısa bir menzil için dürbüne ihtiyacınız olmayabilir, ancak daha uzun menzil için 8x dürbün arayın.
Ayrıca şunu okuyun: Garena Free Fire MAX 23 Ekim kodlarını kullanma: Magma Quake İfadesi nasıl alınır?
25 Ekim için Garena Free Fire MAX kullanım kodları:
FF1164XNJZ2V
FF11HHGCGK3B
W0JJAFV3TU5E
FF10617KGUF9
B6IYCTNH4PV3
FF11NJN5YS3E
SARG886AV5GR
FF11WFNPP956
WCMERVCMUSZ9
8F3QZKNTLWBZ
FF7MUY4ME6SC
MQJWNBVHYAQM
RRQ3SSJTN9UK
W4GPFVK2MR2C
Ayrıca şunu okuyun: Garena Free Fire MAX 22 Ekim kodlarını kullanın
Garena Free Fire MAX 25 Ekim kodlarını kullanma: Kodları kullanma adımları
Adım 1: Hediyenin kolayca hesabınıza aktarılabilmesi için Garena Free Fire MAX hesabınızdan giriş yapın. Misafir hesabını kullanmaktan kaçının işe yaramaz.
Adım 2: Şimdi https://reward.ff.garena.com adresindeki resmi Free Fire MAX Redemption web sitesine gidin.
Adım 3: Şimdi, kodları kullanmak ve postanıza ödüller almak için Google, Facebook, VK veya başkalarını kullanarak hesabınıza giriş yapın.
Adım 4: Şimdi, oyun içi ödülleri almak için 12 veya 16 haneli ödeme kodunuzu web sitesinde bulunan kutuya girin.
Adım 5: Şimdi 'Tamam'ı tıklayın; ödüllerinizi 24 saat içinde oyun içi posta yoluyla alacaksınız.
Bir şey daha! Artık WhatsApp Kanallarındayız! Bizi orada takip edin, böylece teknoloji dünyasındaki hiçbir güncellemeyi kaçırmazsınız. HT Tech kanalını WhatsApp üzerinden takip etmek için tıklayın Burada hemen katılmak için!
Ayrıca şunu okuyun: Garena Free Fire MAX 24 Ekim kodlarını kullanın
Garena Free Fire MAX 25 Ekim kodlarını kullanma: Doğru kafadan vuruş ipuçları
Artı İşareti Yerleşimi: Kafadan vuruşlarla ilgili en önemli şeylerden biri artı işaretini doğrudan düşmanın kafasını hedef alacak şekilde doğru yöne yerleştirmektir. Düşmanın hedefine kilitlenmek için nişan alma yardımı özelliğini kullanın, böylece atışınızı kolaylaştırabilirsiniz.
Karakterleri akıllıca seçin: Nişan alma oyununuzu geliştirmek istiyorsanız daha iyi silah ve nişan alma yeteneklerine sahip karakterleri seçtiğinizden emin olun.
Kapsam seçimi: Nişan almanın yanı sıra, düşmanları etkili bir şekilde tespit etmek ve hedeflemek için doğru dürbün aralığını kullandığınızdan emin olun. Daha kısa bir menzil için dürbüne ihtiyacınız olmayabilir, ancak daha uzun menzil için 8x dürbün arayın.
Ayrıca şunu okuyun: Garena Free Fire MAX 23 Ekim kodlarını kullanma: Magma Quake İfadesi nasıl alınır?
25 Ekim için Garena Free Fire MAX kullanım kodları:
FF1164XNJZ2V
FF11HHGCGK3B
W0JJAFV3TU5E
FF10617KGUF9
B6IYCTNH4PV3
FF11NJN5YS3E
SARG886AV5GR
FF11WFNPP956
WCMERVCMUSZ9
8F3QZKNTLWBZ
FF7MUY4ME6SC
MQJWNBVHYAQM
RRQ3SSJTN9UK
W4GPFVK2MR2C
Ayrıca şunu okuyun: Garena Free Fire MAX 22 Ekim kodlarını kullanın
Garena Free Fire MAX 25 Ekim kodlarını kullanma: Kodları kullanma adımları
Adım 1: Hediyenin kolayca hesabınıza aktarılabilmesi için Garena Free Fire MAX hesabınızdan giriş yapın. Misafir hesabını kullanmaktan kaçının işe yaramaz.
Adım 2: Şimdi https://reward.ff.garena.com adresindeki resmi Free Fire MAX Redemption web sitesine gidin.
Adım 3: Şimdi, kodları kullanmak ve postanıza ödüller almak için Google, Facebook, VK veya başkalarını kullanarak hesabınıza giriş yapın.
Adım 4: Şimdi, oyun içi ödülleri almak için 12 veya 16 haneli ödeme kodunuzu web sitesinde bulunan kutuya girin.
Adım 5: Şimdi 'Tamam'ı tıklayın; ödüllerinizi 24 saat içinde oyun içi posta yoluyla alacaksınız.
Bir şey daha! Artık WhatsApp Kanallarındayız! Bizi orada takip edin, böylece teknoloji dünyasındaki hiçbir güncellemeyi kaçırmazsınız. HT Tech kanalını WhatsApp üzerinden takip etmek için tıklayın Burada hemen katılmak için!