Garena Free Fire MAX, 22 Ekim için kodları kullanın: Luck Royale Bolly Boli etkinliği

whews

New member
22 Ekim için Garena Free Fire MAX kullanım kodları: Garena, birkaç günde bir Diwali temalı etkinlikler düzenleyerek oyuncuların mobil oyun dünyasına yeni bir dokunuşla girmelerine olanak tanıyor. Geçtiğimiz hafta heyecan verici görevler, özel ödüller ve daha fazlasını içeren birçok heyecan verici etkinlikle karşılaştık. Artık Free Fire Max'in oyuncuları yeni oyun içi ödüllerle güçlendiren Luck Royale Bolly Boli adında yeni bir etkinliği var. Ayrıca heyecan verici ödüller istiyorsanız Free Fire MAX Luck Royale Bolly Boli etkinliği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Ayrıca şunu okuyun: Garena Free Fire MAX 21 Ekim kodlarını kullanın

Garena Free Fire MAX 22 Ekim kodlarını kullanma: Luck Royale Bolly Boli etkinliği hakkında

Free Fire MAX Luck Royale Bolly Boli etkinliği 20 Ekim'de düzenlendi ve 25 Ekim'e kadar oyunda kalacak ve oyunculara istenen ödülleri kazanmaları için yeterli zaman tanıyacak. Etkinlik, 4 farklı Bolly Boli Ses paketi, Swagger Hasar Silahı Ganimet Sandığı, Tedarik Sandığı, Victory Wings Ganimet Sandığı, Zırh Sandığı ve diğerleri gibi ödüllerden oluşuyor. Bu ödüller döndürülerek kazanılabilir, ancak her biri 5 elmasa mal olacak ve her dönüşte fiyat artacaktır.

Ayrıca şunu okuyun: Garena Free Fire MAX 18 Ekim kodlarını kullanın

Oyun içi para biriminizi ödüller için harcamak istemiyorsanız Garena Free Fire MAX kullanım kodlarına göz atın ve bunları hiçbir ek ücret ödemeden ücretsiz olarak alın.

22 Ekim için Garena Free Fire MAX kullanım kodları:

FFCO 8BS5 JW2D

FF9M J31C XKRG

ZZAT XB24 QES8

VNY3 MQWN KEGU

XFW4 Z6Q8 82WY

HFNS J6W7 4Z48

FFCMCPSJ99S3

MCPW3D28VZD6

XZJZE25WEFJJ

U8S47JGJH5MG

FF9MJ31CXKRG

FFAC2YXE6RF2

MCPW2D1U3XA3

BR43FMAPYEZZ

Ayrıca şunu okuyun: Garena Free Fire MAX 17 Ekim kodlarını kullanın

Garena Free Fire MAX 22 Ekim kodlarını kullanma: Kodları kullanma adımları

Adım 1: Hediyenin kolayca hesabınıza aktarılabilmesi için Garena Free Fire MAX hesabınızdan giriş yapın. Misafir hesabını kullanmaktan kaçının işe yaramaz.

Adım 2: Şimdi https://reward.ff.garena.com adresindeki resmi Free Fire MAX Redemption web sitesine gidin.

Adım 3: Şimdi, kullanarak hesabınıza giriş yapın. GoogleKodları kullanmak ve postanızda ödüller almak için , Facebook, VK veya başkaları.

Adım 4: Şimdi, oyun içi ödülleri almak için 12 veya 16 haneli ödeme kodunuzu web sitesinde bulunan kutuya girin.

Adım 5: Şimdi 'Tamam'ı tıklayın; ödüllerinizi 24 saat içinde oyun içi posta yoluyla alacaksınız.

Bir şey daha! Artık WhatsApp Kanallarındayız! Bizi orada takip edin, böylece teknoloji dünyasından hiçbir güncellemeyi kaçırmazsınız. ‎HT Tech kanalını WhatsApp üzerinden takip etmek için tıklayın Burada hemen katılmak için!