21 Kasım için Garena Free Fire MAX kullanım kodları: Free Fire Booyah sezonu henüz bitmedi çünkü oyun bazı yeni özel ödüller içeren başka bir etkinlikle geri dönüyor. Geçtiğimiz birkaç hafta boyunca, oyuncuların elmas harcayarak veya görevleri tamamlayarak ödüller kazanmalarına olanak tanıyan, yeni temalara sahip, booyah'dan ilham alan birçok etkinlikle karşılaştık. Şimdi Free Fire, oyuncuların uygulamalı özel temaya dayalı ödüller alabileceği Booyah Bling Fist Etkinliğini duyurdu. Etkinlik hakkında daha fazla bilgi edinin ve Free Fire MAX kullanım kodlarını kullanarak nasıl ücretsiz ödüller kazanabileceğinizi öğrenin.
Ayrıca şunu okuyun: Garena Free Fire MAX 20 Kasım kodlarını kullanın
Garena Free Fire MAX, 21 Kasım için kodları kullanma: Booyah Bling Fist Etkinliği
Booyah Bling Fist Etkinliği 19 Kasım'da yayınlandı ve 28 Kasım'a kadar hizmette kalacak. Bu nedenle oyuncuların istedikleri ödüller için şanslarını denemek için bolca vakti var. Heyecan verici etkinlik ödüllerinden bazıları arasında Fist-Boyah Bling, M4A1 vahşi Karnaval Silahı Ganimet Sandığı, Loot Box-Süperstar, Tedarik Sandığı, Paraşüt-Çorak Sınır ve daha fazlası yer alıyor. Bu ödüllerden yararlanmak için. Bu ödülleri kazanmak için oyuncuların döndürmesi ve istenen öğe üzerinde şanslarını denemesi gerekecek. Tek bir dönüşün 9 elmasa mal olacağını ve her dönüşte fiyatın artacağını unutmayın.
Ayrıca ücretsiz ödüller için 21 Kasım Garena Free Fire MAX kullanım kodlarına göz atın.
Ayrıca şunu okuyun: Garena Free Fire MAX 19 Kasım kodlarını kullanın
21 Kasım için Garena Free Fire MAX kullanım kodları:
FFA4-G5RE-DY6T
BBV6-T8YU-JH9N
QQQ2-FV3G-HR44
ZZX5-6PLM-09OI
TTRF-VG56-JU7Y
KKLO-4UHY-88AS
DD3F-4G5H-6J7K
MNBV-CXZL-KJHG
PPOI-UYTR-ESWA
ZAQ1-XSW2-CDE3
VFR4-BGT5-NHY6
MJU7-NHY6-VGT5
CFD4-XZA3-QWE4
PLO9-IKMN-U786
KJI8-U765-4RED
QAZ2-WSX3-EDC4
Ayrıca şunu okuyun: Garena Free Fire MAX 18 Kasım kodlarını kullanın
Garena Free Fire MAX 21 Kasım kodlarını kullanma: Kodları kullanma adımları
Adım 1: Hediyenin kolayca hesabınıza aktarılabilmesi için Garena Free Fire MAX hesabınızdan giriş yapın. Misafir hesabını kullanmaktan kaçının işe yaramaz.
Adım 2: Şimdi https://reward.ff.garena.com adresindeki resmi Free Fire MAX Redemption web sitesine gidin.
Adım 3: Şimdi, kodları kullanmak ve postanıza ödüller almak için Google, Facebook, VK veya başkalarını kullanarak hesabınıza giriş yapın.
Adım 4: Şimdi, oyun içi ödülleri almak için 12 veya 16 haneli ödeme kodunuzu web sitesinde bulunan kutuya girin.
Adım 5: Şimdi 'Tamam'ı tıklayın; ödüllerinizi 24 saat içinde oyun içi posta yoluyla alacaksınız.
Bir şey daha! Artık WhatsApp Kanallarındayız! Bizi orada takip edin, böylece teknoloji dünyasından hiçbir güncellemeyi kaçırmazsınız. HT Tech kanalını WhatsApp üzerinden takip etmek için tıklayın Burada hemen katılmak için!
Ayrıca şunu okuyun: Garena Free Fire MAX 20 Kasım kodlarını kullanın
Garena Free Fire MAX, 21 Kasım için kodları kullanma: Booyah Bling Fist Etkinliği
Booyah Bling Fist Etkinliği 19 Kasım'da yayınlandı ve 28 Kasım'a kadar hizmette kalacak. Bu nedenle oyuncuların istedikleri ödüller için şanslarını denemek için bolca vakti var. Heyecan verici etkinlik ödüllerinden bazıları arasında Fist-Boyah Bling, M4A1 vahşi Karnaval Silahı Ganimet Sandığı, Loot Box-Süperstar, Tedarik Sandığı, Paraşüt-Çorak Sınır ve daha fazlası yer alıyor. Bu ödüllerden yararlanmak için. Bu ödülleri kazanmak için oyuncuların döndürmesi ve istenen öğe üzerinde şanslarını denemesi gerekecek. Tek bir dönüşün 9 elmasa mal olacağını ve her dönüşte fiyatın artacağını unutmayın.
Ayrıca ücretsiz ödüller için 21 Kasım Garena Free Fire MAX kullanım kodlarına göz atın.
Ayrıca şunu okuyun: Garena Free Fire MAX 19 Kasım kodlarını kullanın
21 Kasım için Garena Free Fire MAX kullanım kodları:
FFA4-G5RE-DY6T
BBV6-T8YU-JH9N
QQQ2-FV3G-HR44
ZZX5-6PLM-09OI
TTRF-VG56-JU7Y
KKLO-4UHY-88AS
DD3F-4G5H-6J7K
MNBV-CXZL-KJHG
PPOI-UYTR-ESWA
ZAQ1-XSW2-CDE3
VFR4-BGT5-NHY6
MJU7-NHY6-VGT5
CFD4-XZA3-QWE4
PLO9-IKMN-U786
KJI8-U765-4RED
QAZ2-WSX3-EDC4
Ayrıca şunu okuyun: Garena Free Fire MAX 18 Kasım kodlarını kullanın
Garena Free Fire MAX 21 Kasım kodlarını kullanma: Kodları kullanma adımları
Adım 1: Hediyenin kolayca hesabınıza aktarılabilmesi için Garena Free Fire MAX hesabınızdan giriş yapın. Misafir hesabını kullanmaktan kaçının işe yaramaz.
Adım 2: Şimdi https://reward.ff.garena.com adresindeki resmi Free Fire MAX Redemption web sitesine gidin.
Adım 3: Şimdi, kodları kullanmak ve postanıza ödüller almak için Google, Facebook, VK veya başkalarını kullanarak hesabınıza giriş yapın.
Adım 4: Şimdi, oyun içi ödülleri almak için 12 veya 16 haneli ödeme kodunuzu web sitesinde bulunan kutuya girin.
Adım 5: Şimdi 'Tamam'ı tıklayın; ödüllerinizi 24 saat içinde oyun içi posta yoluyla alacaksınız.
Bir şey daha! Artık WhatsApp Kanallarındayız! Bizi orada takip edin, böylece teknoloji dünyasından hiçbir güncellemeyi kaçırmazsınız. HT Tech kanalını WhatsApp üzerinden takip etmek için tıklayın Burada hemen katılmak için!