Garena Free Fire MAX 20 Aralık kodlarını kullanın: Doğru kafa vuruşları için 3 ipucu

whews

New member
20 Aralık için Garena Free Fire MAX kullanım kodları: Kullanıcıların oyunda ustalaşmak için karakterlerin yanı sıra silah becerilerini de öğrenmesini gerektiren yoğun Free Fire Max oyunu. Başlangıçta tüm karakter becerilerine alışmak ve doğru silahı bulmak zor olabilir. Ancak yeterli pratikle oyuncular oyun için gerekli temel becerilerde ustalaşabilirler. Free Fire'da öğrenilmesi gereken zorlu becerilerden biri, düşmanları ortadan kaldırmak için kafadan vuruş sanatında ustalaşmaktır. Kişinin sağlam bir ele, doğru silaha ve onları tek seferde tespit edip devirme becerisine sahip olması gerekir. Bu nedenle, doğru kafa vuruşları yapmanın ipuçlarını öğrenin.

Ayrıca şunu okuyun: Garena Free Fire MAX 19 Aralık kodlarını kullanın

Garena Free Fire MAX 20 Aralık kodlarını kullanın: Doğru kafa vuruşu için 3 ipucu

1. Kafadan vuruş yapmak için ilk önemli şey, dürbün, şarjör, susturucu ve diğerleri gibi gerekli eklentilere sahip doğru silahları bulmaktır; bu, geri tepme oranını yönetmenize olanak tanıyacaktır.
  2. Headshot'ların bir diğer önemli yönü de artı işaretlerinin yerleştirilmesidir. Bu yerleştirme, oyuncuların kafadan vuruş için doğru olan doğru nişan almalarını sağlar.
  3. Son olarak Free Fire Max'te karakter seçimi de çok önemlidir çünkü karakter aynı zamanda özel bir beceriyle birlikte gelir. Kafa vuruşu yaparken Laura, D-Bee ve Dasha'yı seçebilirsiniz.
Ayrıca şunu okuyun: Garena Free Fire MAX 18 Aralık kodlarını kullanın

20 Aralık için Garena Free Fire MAX kullanım kodları:

WFS2Y7NQFV9S

FFX4QKNFSM9Y

GXFT7YNWTQSZ

AYNFFQPXTW9K

FFAGTXV5FRKK

FFHSTP7MXNP2

RDNAFV2KX2CQ

WFYCTK2MYNCK

VY2KFXT9FQNC

XF4SWKCH6KY4

FXK2NDY5QSMX

FC4XSKWQFX9Y

NPTFYW7QPXN2

Ayrıca şunu okuyun: Garena Free Fire MAX 17 Aralık kodlarını kullanın

Garena Free Fire MAX 20 Aralık kodlarını kullanma: Kodları kullanma adımları

Adım 1: Hediyenin kolayca hesabınıza aktarılabilmesi için Garena Free Fire MAX hesabınızdan giriş yapın. Misafir hesabını kullanmaktan kaçının işe yaramaz.

Adım 2: Şimdi https://reward.ff.garena.com adresindeki resmi Free Fire MAX Redemption web sitesine gidin.

Adım 3: Şimdi, kodları kullanmak ve postanıza ödüller almak için Google, Facebook, VK veya başkalarını kullanarak hesabınıza giriş yapın.

Adım 4: Şimdi, oyun içi ödülleri almak için 12 veya 16 haneli ödeme kodunuzu web sitesinde bulunan kutuya girin.

Adım 5: Şimdi 'Tamam'ı tıklayın; ödüllerinizi 24 saat içinde oyun içi posta yoluyla alacaksınız.

Bir şey daha! Artık WhatsApp Kanallarındayız! Bizi orada takip edin, böylece teknoloji dünyasından hiçbir güncellemeyi kaçırmazsınız. ‎HT Tech kanalını WhatsApp üzerinden takip etmek için tıklayın Burada hemen katılmak için!