19 Kasım için Garena Free Fire MAX kullanım kodları: Battle Royale oyunlarında silah görünümü toplamayı seven biri misiniz? Cevabınız evet ise Free Fire MAX, Woodpecker x Groza Ring adında yeni ve heyecan verici bir etkinlik başlattı. Etkinlik sırasında oyuncular, Groza-Flames Enchanted, Woodpecker-Deity Menace, Groza-Thunder Electrified, Woodpecker-Deity Warcry ve diğerleri gibi uygulamalı özel Groza görünümlerini alabilecekler. Ancak Groza'nın en çekici görünümlerinden biri, oyunda popülerlik kazanan yeni Ağaçkakan-Tanrı Tehdidi'dir. Yeni Groza görünümünü nasıl alabileceğinizi öğrenin.
Ayrıca şunu okuyun: Garena Free Fire MAX 18 Kasım kodlarını kullanın
Garena Free Fire MAX 19 Kasım kodlarını kullanma: Ağaçkakan Tanrı Tehdidi nasıl edinilir
Ağaçkakan İlahı Tehdidi'ni kazanmak için oyuncuların istenen ödülleri elde etmek için şanslarını denemek üzere birden çok kez dönmeleri gerekecek. Woodpecker x Groza Ring etkinliğinde tek bir döndürme 20 elmas, 10 döndürme ise 200 elmas olarak fiyatlandırılıyor. Oyuncular, dönmenin yanı sıra, Ağaçkakan Tanrı Tehdidi'ni kurtarmak için Evrensel Yüzük Jetonlarını da toplayabilirler. Bu nedenle, ödülleri kullanabilmek için oyuncuların en az 200 Evrensel Yüzük Jetonu toplaması gerekecek.
Ancak elmas harcamak istemiyorsanız Free Fire Max kullanım kodlarını kullanarak paketler, elmaslar, ifadeler ve diğerleri gibi ödülleri nasıl ücretsiz olarak alabileceğinizi öğrenin.
Ayrıca şunu okuyun: Garena Free Fire MAX 15 Kasım kodlarını kullanın
19 Kasım için Garena Free Fire MAX kullanım kodları:
FFR4G3HM5YJN
FF6YH3BFD7VT
FF2VC3DENRF5
FF7TRD2SQA9F
FF8HG3JK5L0P
FF5B6YUHBVF3
FFR3GT5YJH76
FFK7XC8P0N3M
FF5TGB9V4C3X
FFB2GH3KJL56
FF7TRD2SQA9F
FF8HG3JK5L0P
FFR3GT5YJH76
FFK7XC8P0N3M
FFB2GH3KJL56
Ayrıca şunu okuyun: Garena Free Fire MAX 14 Kasım kodlarını kullan
Garena Free Fire MAX 19 Kasım kodlarını kullanma: Kodları kullanma adımları
Adım 1: Hediyenin kolayca hesabınıza aktarılabilmesi için Garena Free Fire MAX hesabınızdan giriş yapın. Misafir hesabını kullanmaktan kaçının işe yaramaz.
Adım 2: Şimdi https://reward.ff.garena.com adresindeki resmi Free Fire MAX Redemption web sitesine gidin.
Adım 3: Şimdi, kodları kullanmak ve postanıza ödüller almak için Google, Facebook, VK veya başkalarını kullanarak hesabınıza giriş yapın.
Adım 4: Şimdi, oyun içi ödülleri almak için 12 veya 16 haneli ödeme kodunuzu web sitesinde bulunan kutuya girin.
Adım 5: Şimdi 'Tamam'ı tıklayın; ödüllerinizi 24 saat içinde oyun içi posta yoluyla alacaksınız.
Bir şey daha! Artık WhatsApp Kanallarındayız! Bizi orada takip edin, böylece teknoloji dünyasından hiçbir güncellemeyi kaçırmazsınız. HT Tech kanalını WhatsApp üzerinden takip etmek için tıklayın Burada hemen katılmak için!
Ayrıca şunu okuyun: Garena Free Fire MAX 18 Kasım kodlarını kullanın
Garena Free Fire MAX 19 Kasım kodlarını kullanma: Ağaçkakan Tanrı Tehdidi nasıl edinilir
Ağaçkakan İlahı Tehdidi'ni kazanmak için oyuncuların istenen ödülleri elde etmek için şanslarını denemek üzere birden çok kez dönmeleri gerekecek. Woodpecker x Groza Ring etkinliğinde tek bir döndürme 20 elmas, 10 döndürme ise 200 elmas olarak fiyatlandırılıyor. Oyuncular, dönmenin yanı sıra, Ağaçkakan Tanrı Tehdidi'ni kurtarmak için Evrensel Yüzük Jetonlarını da toplayabilirler. Bu nedenle, ödülleri kullanabilmek için oyuncuların en az 200 Evrensel Yüzük Jetonu toplaması gerekecek.
Ancak elmas harcamak istemiyorsanız Free Fire Max kullanım kodlarını kullanarak paketler, elmaslar, ifadeler ve diğerleri gibi ödülleri nasıl ücretsiz olarak alabileceğinizi öğrenin.
Ayrıca şunu okuyun: Garena Free Fire MAX 15 Kasım kodlarını kullanın
19 Kasım için Garena Free Fire MAX kullanım kodları:
FFR4G3HM5YJN
FF6YH3BFD7VT
FF2VC3DENRF5
FF7TRD2SQA9F
FF8HG3JK5L0P
FF5B6YUHBVF3
FFR3GT5YJH76
FFK7XC8P0N3M
FF5TGB9V4C3X
FFB2GH3KJL56
FF7TRD2SQA9F
FF8HG3JK5L0P
FFR3GT5YJH76
FFK7XC8P0N3M
FFB2GH3KJL56
Ayrıca şunu okuyun: Garena Free Fire MAX 14 Kasım kodlarını kullan
Garena Free Fire MAX 19 Kasım kodlarını kullanma: Kodları kullanma adımları
Adım 1: Hediyenin kolayca hesabınıza aktarılabilmesi için Garena Free Fire MAX hesabınızdan giriş yapın. Misafir hesabını kullanmaktan kaçının işe yaramaz.
Adım 2: Şimdi https://reward.ff.garena.com adresindeki resmi Free Fire MAX Redemption web sitesine gidin.
Adım 3: Şimdi, kodları kullanmak ve postanıza ödüller almak için Google, Facebook, VK veya başkalarını kullanarak hesabınıza giriş yapın.
Adım 4: Şimdi, oyun içi ödülleri almak için 12 veya 16 haneli ödeme kodunuzu web sitesinde bulunan kutuya girin.
Adım 5: Şimdi 'Tamam'ı tıklayın; ödüllerinizi 24 saat içinde oyun içi posta yoluyla alacaksınız.
Bir şey daha! Artık WhatsApp Kanallarındayız! Bizi orada takip edin, böylece teknoloji dünyasından hiçbir güncellemeyi kaçırmazsınız. HT Tech kanalını WhatsApp üzerinden takip etmek için tıklayın Burada hemen katılmak için!