Garena Free Fire MAX 18 Aralık kodlarını kullanma: İşte Winterlands Aurora Etkinliğindeki yenilikler

whews

New member
18 Aralık için Garena Free Fire MAX kullanım kodları: Free Fire OB47 güncellemesinin yayınlanmasından bu yana oyun, kar, buzlu pistler, karlı alanlar ve daha fazlasıyla bir kış harikalar diyarına dönüştü. Bununla birlikte, tatil ruhunu yüksek tutmak için Free Fire, Winterlands Aurora Etkinliği adında yeni bir karakter yeteneği, paketler, görünümler ve daha fazlasını içeren ve oyunculara gelişmiş bir oyun deneyimi sağlayan kış temalı bir etkinlik başlattı. Ayrıca yeni etkinlik özelliklerini deneyimlemek ve ödülleri kapmak istiyorsanız Winterlands Aurora Etkinliği hakkında bilgi edinin ve ayrıca 18 Aralık Garena Free Fire MAX kullanım kodlarına göz atın.

Ayrıca şunu okuyun: Garena Free Fire MAX 17 Aralık kodlarını kullanın

18 Aralık Garena Free Fire MAX kullanım kodları: Winterlands Aurora Etkinliği Hakkında

Winterlands Aurora Etkinliği sonunda, düşman tespitinde iyi çalışan Aurora Vision yeteneğine sahip Koda adında yeni bir karakter getiriyor. Aynı zamanda oyuna keskin odaklanma ve hız kazandırır. Free Fire ayrıca Kış Toprakları'nda kolay hareket etmek ve savaşmak için buzlu yolları da tanıttı. Bu yeni parkurlar Bermuda haritasında ve Clash Squad modunda bulunacak. Bunun dışında etkinlikte Winterlands için tasarlanmış unisex bir kıyafet olan Aurora Efsanevi Kostümü de yer alıyor. Şimdi, ücretsiz özel ödüller kazanmak için 18 Aralık Garena Free Fire MAX kullanım kodlarına göz atın.

Ayrıca şunu okuyun: Garena Free Fire MAX 16 Aralık kodlarını kullanın

18 Aralık için Garena Free Fire MAX kullanım kodları:

FFPSTXV5FRDM

FXK2NDY5QSMX

FFPSYKMXTP2H

FY9MFW7KFSNN

FW2KQX9MFFPS

FFW4FST9FQY2

FTY7FGN4XKHC

VY2KFXT9FQNC

XF4SWKCH6KY4

YFW2Y7NQFV9S

GXFT7YNWTQSZ

Ayrıca şunu okuyun: Garena Free Fire MAX 15 Aralık kodlarını kullanın

Garena Free Fire MAX 18 Aralık kodlarını kullanma: Kodları kullanma adımları

Adım 1: Hediyenin kolayca hesabınıza aktarılabilmesi için Garena Free Fire MAX hesabınızdan giriş yapın. Misafir hesabını kullanmaktan kaçının işe yaramaz.

Adım 2: Şimdi https://reward.ff.garena.com adresindeki resmi Free Fire MAX Redemption web sitesine gidin.

Adım 3: Şimdi, kodları kullanmak ve postanıza ödüller almak için Google, Facebook, VK veya başkalarını kullanarak hesabınıza giriş yapın.

Adım 4: Şimdi, oyun içi ödülleri almak için 12 veya 16 haneli ödeme kodunuzu web sitesinde bulunan kutuya girin.

Adım 5: Şimdi 'Tamam'ı tıklayın; ödüllerinizi 24 saat içinde oyun içi posta yoluyla alacaksınız.

Bir şey daha! Artık WhatsApp Kanallarındayız! Bizi orada takip edin, böylece teknoloji dünyasından hiçbir güncellemeyi kaçırmazsınız. ‎HT Tech kanalını WhatsApp üzerinden takip etmek için tıklayın Burada hemen katılmak için!