Garena Free Fire MAX 17 Aralık kodlarını kullanma: Ocak 2025 Booyah Pass ile neler gelecek?

whews

New member
17 Aralık için Garena Free Fire MAX kullanım kodları: Free Fire, Aralık 2024'ün tüm önemli güncellemelerini kullanıma sundu. Şimdi yalnızca birkaç gün içinde yeni yükseltmeler, özellikler, etkinlikler, ödüller ve daha fazlasıyla yeni yıla gireceğiz. Uzun bir bekleyişin ardından yeni Booyah Geçişlerinin zamanı yaklaştı ancak yeni özel ödülleri alana kadar hâlâ birkaç haftamız kaldı. Bu nedenle, yeni Ocak 2025 Booyah Pass ile neler gelmesi muhtemel bir göz atalım. Ayrıca özel etkinlik ödülleri arıyorsanız ve elmas veya para harcamak istemiyorsanız 17 Aralık Garena Free Fire MAX kullanım kodlarına göz atın.

Ayrıca şunu okuyun: Garena Free Fire MAX 16 Aralık kodlarını kullanın

17 Aralık: Ocak 2025 Booyah Pass için Garena Free Fire MAX kodlarını kullanın

Ocak 2025 Booyah Pass, yeni ayın ilk gününde yeni bir tema ve özel ödüllerle kullanıma sunulacak. Yaklaşan Boyaah Pass'ın Mad Stitcher Avatar, SCAR – Stitched Tailer, Skyboard – Sharp Stitches, Loot Box – Sharp Stitches, Jeep – Stitched Wheels, Scissor Savvy İfadesi ve çok daha fazlası gibi ödülleri içermesini bekliyoruz. Ancak oyun içi para birimini harcayarak Booyah Pass'ı satın almanız gerekecek. Para harcamak istemiyorsanız Garena Free Fire MAX kullanım kodlarını kullanarak nasıl ücretsiz ödüller kazanabileceğinizi öğrenin.

Ayrıca şunu okuyun: Garena Free Fire MAX 15 Aralık kodlarını kullanın

17 Aralık için Garena Free Fire MAX kullanım kodları:

XMAS2024FF

FFSYAZ2024

FREEFIREMAX2024

FFMAX0123ABCD

FFGEMS2024.

KIŞFESTİ2024

CHARMEXMAS

GÜÇLENDİRİCİFFMAX

MAXGG2024

FFDIAMONDS2024

Ayrıca şunu okuyun: Garena Free Fire MAX 14 Aralık kodlarını kullanın

Garena Free Fire MAX 17 Aralık kodlarını kullanma: Kodları kullanma adımları

Adım 1: Hediyenin kolayca hesabınıza aktarılabilmesi için Garena Free Fire MAX hesabınızdan giriş yapın. Misafir hesabını kullanmaktan kaçının işe yaramaz.

Adım 2: Şimdi https://reward.ff.garena.com adresindeki resmi Free Fire MAX Redemption web sitesine gidin.

Adım 3: Şimdi, kodları kullanmak ve postanıza ödüller almak için Google, Facebook, VK veya başkalarını kullanarak hesabınıza giriş yapın.

Adım 4: Şimdi, oyun içi ödülleri almak için 12 veya 16 haneli ödeme kodunuzu web sitesinde bulunan kutuya girin.

Adım 5: Şimdi 'Tamam'ı tıklayın; ödüllerinizi 24 saat içinde oyun içi posta yoluyla alacaksınız.

Bir şey daha! Artık WhatsApp Kanallarındayız! Bizi orada takip edin, böylece teknoloji dünyasından hiçbir güncellemeyi kaçırmazsınız. ‎HT Tech kanalını WhatsApp üzerinden takip etmek için tıklayın Burada hemen katılmak için!