Garena Free Fire MAX 14 Kasım kodlarını kullanın: Booyah Kaptan Paketini Yakala

whews

New member
14 Kasım için Garena Free Fire MAX kullanım kodları: Oyun karakterinizi daha da şık hale getirmek için gardırobunuzu yenilemek mi istiyorsunuz? Daha sonra kullanıcıların oyun görünümlerini geliştirmelerine yardımcı olabilecek doğru Free Fire paketini bulduk. Free Fire Max kısa süre önce Booyah Günü kutlamalarını duyurdu ve bu kutlamalar kapsamında çeşitli etkinlikler başlattı. Daha önce birçok heyecan verici ödül içeren Booyah Ring etkinliğine rastlamıştık, ancak böyle bir ödül para harcamaya değer. Booyah Kaptan Paketi, oldukça popülerlik kazanan bir erkek karakter kıyafetidir; onu nasıl elde edebileceğinizi burada bulabilirsiniz.

Ayrıca şunu okuyun: Garena Free Fire MAX 13 Kasım kodlarını kullan

14 Kasım Garena Free Fire MAX kullanım kodları: Booyah Kaptan Paketi nasıl edinilir

Booyah Kaptan Paketi şu anda Booyah Yüzüğü etkinliğinde mevcuttur ve en önemli ödüllerden biridir. Pakette Booyah Kaptan üst, Booyah Kaptan alt, Booyah Kaptan ayakkabılar, Booyah Kaptan maskesi, Booyah Kaptan kafası ve Booyah Kaptan yüz boyası bulunur.

Özel pakete sahip olmak için oyuncuların 20 elmasa mal olan döndürmeleri gerekecek. Oyuncular ayrıca Booyah Kaptan Paketini almak için 200 Evrensel Yüzük Jetonu toplayabilirler. Ancak elmas veya para harcamak istemiyorsanız Garena Free Fire MAX kodlarını nasıl kullanabileceğinizi ve ücretsiz ödüller kazanabileceğinizi öğrenin.

Ayrıca şunu okuyun: Garena Free Fire MAX 12 Kasım kodlarını kullanın

14 Kasım için Garena Free Fire MAX kullanım kodları:

FFB2GH3KJL56

FF5B6YUHBVF3

FFWSMX2YFCVQ

FF1V2CB34ERT

FFQ1SW9DVR3T

FF2VC3DENRF5

FF3G4HJU87TG

FF5TGB9V4C3X

FF6YH3BFD7VT

FFR4G3HM5YJN

FFK7XC8P0N3M

FF7TRD2SQA9F

FF8HG3JK5L0P

FFR3GT5YJH76

Ayrıca şunu okuyun: Garena Free Fire MAX 11 Kasım kodlarını kullanın

Garena Free Fire MAX 14 Kasım kodlarını kullanma: Kodları kullanma adımları

Adım 1: Hediyenin kolayca hesabınıza aktarılabilmesi için Garena Free Fire MAX hesabınızdan giriş yapın. Misafir hesabını kullanmaktan kaçının işe yaramaz.

Adım 2: Şimdi https://reward.ff.garena.com adresindeki resmi Free Fire MAX Redemption web sitesine gidin.

Adım 3: Şimdi, kodları kullanmak ve postanıza ödüller almak için Google, Facebook, VK veya başkalarını kullanarak hesabınıza giriş yapın.

Adım 4: Şimdi, oyun içi ödülleri almak için 12 veya 16 haneli ödeme kodunuzu web sitesinde bulunan kutuya girin.

Adım 5: Şimdi 'Tamam'ı tıklayın; ödüllerinizi 24 saat içinde oyun içi posta yoluyla alacaksınız.

Bir şey daha! Artık WhatsApp Kanallarındayız! Bizi orada takip edin, böylece teknoloji dünyasından hiçbir güncellemeyi kaçırmazsınız. ‎HT Tech kanalını WhatsApp üzerinden takip etmek için tıklayın Burada hemen katılmak için!