13 Kasım için Garena Free Fire MAX kullanım kodları: Kasım ayı için yeni oyun ekipmanı mı arıyorsunuz? Ardından Free Fire, oyuncuların Katana – Booyah Bling gibi heyecan verici ödüller kazanmalarına olanak tanıyan yeni yükleme etkinlikleri başlattı. Oyuncular ayrıca özel ödüller kazanmak için Mystery Shop, Booyah Ring etkinliği ve diğerleri gibi devam eden diğer etkinlikleri de keşfedebilirler. Ancak tüm bu etkinlikler, kullanıcıların oyun içi para birimi olan elmasları harcamasını gerektiriyor. Bu nedenle nasıl ücretsiz ödüller alabileceğinizi ve en son Free Fire Booyah Top-Up etkinliği hakkında bilgi edinin.
Ayrıca oku: 12 Kasım için Garena Free Fire MAX kodlarını kullanın
13 Kasım için Garena Free Fire MAX kodlarını kullanın: Booyah Top-Up etkinliği
Free Fire Booyah Top-Up etkinliği resmi olarak 10 Kasım'da başladı ve bir ay boyunca sunucuda kalacak ve oyunculara özel ödüllere sahip olmaları için bolca zaman verecek. Ödülleri arasında Katana – Booyah Bling, Country Fest Charmer teçhizatları, Wings of Victory Banner ve Silver Wing Avatar yer alıyor. Bu ödülleri deneyimlemek için oyuncuların belirli miktarda elmas satın alması gerekecek. Ancak elmas satın almak istemiyorsanız, oyuncuların heyecan verici ödülleri ücretsiz olarak almasını sağlayan Garena Free Fire MAX kullanım kodlarını kullanarak da keşfedebilirsiniz.
Ayrıca şunu okuyun: Garena Free Fire MAX 11 Kasım kodlarını kullanın
13 Kasım için Garena Free Fire MAX kullanım kodları:
FF8HG3JK5L0P
FFR3GT5YJH76
FFR4G3HM5YJN
FF1V2CB34ERT
FFB2GH3KJL56
FF5B6YUHBVF3
FF7TRD2SQA9F
FFK7XC8P0N3M
FFQ1SW9DVR3T
FF2VC3DENRF5
FF3G4HJU87TG
FF5TGB9V4C3X
FF6YH3BFD7VT
Ayrıca şunu okuyun: Garena Free Fire MAX 8 Kasım kodlarını kullanın
Garena Free Fire MAX 13 Kasım kodlarını kullanma: Kodları kullanma adımları
Adım 1: Hediyenin kolayca hesabınıza aktarılabilmesi için Garena Free Fire MAX hesabınızdan giriş yapın. Misafir hesabını kullanmaktan kaçının işe yaramaz.
Adım 2: Şimdi https://reward.ff.garena.com adresindeki resmi Free Fire MAX Redemption web sitesine gidin.
Adım 3: Şimdi, kodları kullanmak ve postanıza ödüller almak için Google, Facebook, VK veya başkalarını kullanarak hesabınıza giriş yapın.
Adım 4: Şimdi, oyun içi ödülleri almak için 12 veya 16 haneli ödeme kodunuzu web sitesinde bulunan kutuya girin.
Adım 5: Şimdi 'Tamam'ı tıklayın; ödüllerinizi 24 saat içinde oyun içi posta yoluyla alacaksınız.
Bir şey daha! Artık WhatsApp Kanallarındayız! Bizi orada takip edin, böylece teknoloji dünyasından hiçbir güncellemeyi kaçırmazsınız. HT Tech kanalını WhatsApp üzerinden takip etmek için tıklayın Burada hemen katılmak için!
Ayrıca oku: 12 Kasım için Garena Free Fire MAX kodlarını kullanın
13 Kasım için Garena Free Fire MAX kodlarını kullanın: Booyah Top-Up etkinliği
Free Fire Booyah Top-Up etkinliği resmi olarak 10 Kasım'da başladı ve bir ay boyunca sunucuda kalacak ve oyunculara özel ödüllere sahip olmaları için bolca zaman verecek. Ödülleri arasında Katana – Booyah Bling, Country Fest Charmer teçhizatları, Wings of Victory Banner ve Silver Wing Avatar yer alıyor. Bu ödülleri deneyimlemek için oyuncuların belirli miktarda elmas satın alması gerekecek. Ancak elmas satın almak istemiyorsanız, oyuncuların heyecan verici ödülleri ücretsiz olarak almasını sağlayan Garena Free Fire MAX kullanım kodlarını kullanarak da keşfedebilirsiniz.
Ayrıca şunu okuyun: Garena Free Fire MAX 11 Kasım kodlarını kullanın
13 Kasım için Garena Free Fire MAX kullanım kodları:
FF8HG3JK5L0P
FFR3GT5YJH76
FFR4G3HM5YJN
FF1V2CB34ERT
FFB2GH3KJL56
FF5B6YUHBVF3
FF7TRD2SQA9F
FFK7XC8P0N3M
FFQ1SW9DVR3T
FF2VC3DENRF5
FF3G4HJU87TG
FF5TGB9V4C3X
FF6YH3BFD7VT
Ayrıca şunu okuyun: Garena Free Fire MAX 8 Kasım kodlarını kullanın
Garena Free Fire MAX 13 Kasım kodlarını kullanma: Kodları kullanma adımları
Adım 1: Hediyenin kolayca hesabınıza aktarılabilmesi için Garena Free Fire MAX hesabınızdan giriş yapın. Misafir hesabını kullanmaktan kaçının işe yaramaz.
Adım 2: Şimdi https://reward.ff.garena.com adresindeki resmi Free Fire MAX Redemption web sitesine gidin.
Adım 3: Şimdi, kodları kullanmak ve postanıza ödüller almak için Google, Facebook, VK veya başkalarını kullanarak hesabınıza giriş yapın.
Adım 4: Şimdi, oyun içi ödülleri almak için 12 veya 16 haneli ödeme kodunuzu web sitesinde bulunan kutuya girin.
Adım 5: Şimdi 'Tamam'ı tıklayın; ödüllerinizi 24 saat içinde oyun içi posta yoluyla alacaksınız.
Bir şey daha! Artık WhatsApp Kanallarındayız! Bizi orada takip edin, böylece teknoloji dünyasından hiçbir güncellemeyi kaçırmazsınız. HT Tech kanalını WhatsApp üzerinden takip etmek için tıklayın Burada hemen katılmak için!