12 Kasım için Garena Free Fire MAX kullanım kodları: Free Fire, Kasım ayının başında yeni temalar, ödüller ve özelliklerle bu ay için Booyah Pass'ı kullanıma sundu. Daha sonra oyun nihayet Diwali etkinliklerini tamamladı ve şimdi oyuncuları oyuna bağlı tutmak için bazı heyecan verici etkinlikler sunuyor. Daha önce Booyah Ring etkinliğiyle karşılaştık ve artık oyun, bazı özel ödülleri içeren yeni bir Mystery Shop'a dönüştü. Bu yeni etkinlik mağazası hakkında daha fazla bilgi edinin.
Ayrıca şunu okuyun: Garena Free Fire MAX 11 Kasım kodlarını kullanın
12 Kasım Garena Free Fire MAX kullanım kodları: Mystery Shop Hakkında
Free Fire Gizem Dükkanı 11 Kasım'da kullanıma sunuldu ve 17 Kasım'a kadar sunucuda yayında kalacak; bu, oyuncuların tüm heyecan verici ödülleri kapması için oldukça kısa bir süre. Mağazada Tatilde Paketi, Country Fest Belle Paketi, ifadeler, kostümler, kıyafetler ve çok daha fazlasını içeren iki ayrı ödül havuzu bulunuyor. Bu ödülleri uygulamalı olarak alabilmek için, oyuncuların öncelikle bir indirim yüzdesi çekmeleri gerekiyor, ardından fiyat havuzlarından herhangi birinde elmasla satın alınacak istedikleri eşyaları da seçebiliyorlar.
Ayrıca şunu okuyun: Garena Free Fire MAX 8 Kasım kodlarını kullanın
12 Kasım için Garena Free Fire MAX kullanım kodları:
FF2V-C3DE-NRF5
FF0M-K9UJ-8I7Y
FFGT-BN5K-OI8U
FFR4-G3HM-5YJN
FF1V-2CB3-4ERT
FFB2-GH3K-JL56
FFK7-XC8P-0N3M
FFQ1-SW9D-VR3T
FF5B-6YUH-BVF3
FF7T-RD2S-QA9F
FF8H-G3JK-5L0P
FFR3-GT5Y-JH76
FF2B-3GHJ-5TRE
FF2V-C3DE-NRF5
FF0M-K9UJ-8I7Y
FFGT-BN5K-OI8U
Ayrıca şunu okuyun: Garena Free Fire MAX 7 Kasım kodlarını kullanın
Garena Free Fire MAX 12 Kasım kodlarını kullanma: Kodları kullanma adımları
Adım 1: Hediyenin kolayca hesabınıza aktarılabilmesi için Garena Free Fire MAX hesabınızdan giriş yapın. Misafir hesabını kullanmaktan kaçının işe yaramaz.
Adım 2: Şimdi https://reward.ff.garena.com adresindeki resmi Free Fire MAX Redemption web sitesine gidin.
Adım 3: Şimdi, kodları kullanmak ve postanıza ödüller almak için Google, Facebook, VK veya başkalarını kullanarak hesabınıza giriş yapın.
Adım 4: Şimdi, oyun içi ödülleri almak için 12 veya 16 haneli ödeme kodunuzu web sitesinde bulunan kutuya girin.
Adım 5: Şimdi 'Tamam'ı tıklayın; ödüllerinizi 24 saat içinde oyun içi posta yoluyla alacaksınız.
Bir şey daha! Artık WhatsApp Kanallarındayız! Bizi orada takip edin, böylece teknoloji dünyasından hiçbir güncellemeyi kaçırmazsınız. HT Tech kanalını WhatsApp üzerinden takip etmek için tıklayın Burada hemen katılmak için!
Ayrıca şunu okuyun: Garena Free Fire MAX 11 Kasım kodlarını kullanın
12 Kasım Garena Free Fire MAX kullanım kodları: Mystery Shop Hakkında
Free Fire Gizem Dükkanı 11 Kasım'da kullanıma sunuldu ve 17 Kasım'a kadar sunucuda yayında kalacak; bu, oyuncuların tüm heyecan verici ödülleri kapması için oldukça kısa bir süre. Mağazada Tatilde Paketi, Country Fest Belle Paketi, ifadeler, kostümler, kıyafetler ve çok daha fazlasını içeren iki ayrı ödül havuzu bulunuyor. Bu ödülleri uygulamalı olarak alabilmek için, oyuncuların öncelikle bir indirim yüzdesi çekmeleri gerekiyor, ardından fiyat havuzlarından herhangi birinde elmasla satın alınacak istedikleri eşyaları da seçebiliyorlar.
Ayrıca şunu okuyun: Garena Free Fire MAX 8 Kasım kodlarını kullanın
12 Kasım için Garena Free Fire MAX kullanım kodları:
FF2V-C3DE-NRF5
FF0M-K9UJ-8I7Y
FFGT-BN5K-OI8U
FFR4-G3HM-5YJN
FF1V-2CB3-4ERT
FFB2-GH3K-JL56
FFK7-XC8P-0N3M
FFQ1-SW9D-VR3T
FF5B-6YUH-BVF3
FF7T-RD2S-QA9F
FF8H-G3JK-5L0P
FFR3-GT5Y-JH76
FF2B-3GHJ-5TRE
FF2V-C3DE-NRF5
FF0M-K9UJ-8I7Y
FFGT-BN5K-OI8U
Ayrıca şunu okuyun: Garena Free Fire MAX 7 Kasım kodlarını kullanın
Garena Free Fire MAX 12 Kasım kodlarını kullanma: Kodları kullanma adımları
Adım 1: Hediyenin kolayca hesabınıza aktarılabilmesi için Garena Free Fire MAX hesabınızdan giriş yapın. Misafir hesabını kullanmaktan kaçının işe yaramaz.
Adım 2: Şimdi https://reward.ff.garena.com adresindeki resmi Free Fire MAX Redemption web sitesine gidin.
Adım 3: Şimdi, kodları kullanmak ve postanıza ödüller almak için Google, Facebook, VK veya başkalarını kullanarak hesabınıza giriş yapın.
Adım 4: Şimdi, oyun içi ödülleri almak için 12 veya 16 haneli ödeme kodunuzu web sitesinde bulunan kutuya girin.
Adım 5: Şimdi 'Tamam'ı tıklayın; ödüllerinizi 24 saat içinde oyun içi posta yoluyla alacaksınız.
Bir şey daha! Artık WhatsApp Kanallarındayız! Bizi orada takip edin, böylece teknoloji dünyasından hiçbir güncellemeyi kaçırmazsınız. HT Tech kanalını WhatsApp üzerinden takip etmek için tıklayın Burada hemen katılmak için!