30 Ekim için Garena Free Fire MAX kullanım kodları: Ekim ayı neredeyse bitti, bu da yavaş yavaş kışa geçiş yaptığımız anlamına geliyor. Free Fire Max'in Kasım ayındaki Boyaah geçişini yeni özellikler, etkinlikler, güncellemeler ve ödüllerle sunması ve oyuncuların yeni ve benzersiz bir deneyim yaşamasına olanak sağlaması bekleniyor. Diwali'nin hemen öncesinde Free Fire Max, oyuncular için heyecan verici ödüller içeren yeni bir Tüylü Aura Soluk Çark etkinliğini tanıttı. Etkinlik ve ödülleri hakkında daha fazla bilgi edinin.
Ayrıca şunu okuyun: Garena Free Fire MAX 29 Ekim kodlarını kullanın
Garena Free Fire MAX, 30 Ekim'deki kodları kullanın: Tüylü Aura Soluk Çark etkinliği
Free Fire Max Feathered Aura Faded Wheel etkinliği 29 Ekim'de sunucuya sunuldu ve 5 Kasım'a kadar oyunda kalacak. Etkinlikler bazı heyecan verici ödüllerden oluşuyor; en önemlileri ise Feathered Aura Geliş Animasyonu ve Motosiklet. Kaos Aurası. Diğer ödüller arasında 2x Sihirli Küp Parçası, 2x Kafatası Avcısı Silah Ganimet Sandığı, Ganimet Kutusu – Donmuş Tilki, 3x Tedarik Kasası ve çok daha fazlası yer alıyor. Bu ödüllere sahip olmak için oyuncuların elmaslarını harcayarak döndürmeleri gerekecek ve her dönüşte fiyatlar artmaya başlayacak.
Ayrıca şunu okuyun: Garena Free Fire MAX 28 Ekim kodlarını kullanın
30 Ekim için Garena Free Fire MAX kullanım kodları:
VFGVJMCKDMHN
NDJDFBGJFJFK
ERTYHJNBVCDS
F10IUJHGVCDSE
F7UIJHBGFDFR
FXCVBNMKDSXC
FOKMJNBVCXSD
FFTQT5IRMCNX
FF7WSMOCN44Z
FFA9UVHX4H7D
FFAOES11YL2D
FFX6OC2IIVYU
Ayrıca şunu okuyun: Garena Free Fire MAX 25 Ekim kodlarını kullanın
Garena Free Fire MAX 30 Ekim kodlarını kullanma: Kodları kullanma adımları
Adım 1: Hediyenin kolayca hesabınıza aktarılabilmesi için Garena Free Fire MAX hesabınızdan giriş yapın. Misafir hesabını kullanmaktan kaçının işe yaramaz.
Adım 2: Şimdi https://reward.ff.garena.com adresindeki resmi Free Fire MAX Redemption web sitesine gidin.
Adım 3: Şimdi, kodları kullanmak ve postanıza ödüller almak için Google, Facebook, VK veya başkalarını kullanarak hesabınıza giriş yapın.
Adım 4: Şimdi, oyun içi ödülleri almak için 12 veya 16 haneli ödeme kodunuzu web sitesinde bulunan kutuya girin.
Adım 5: Şimdi 'Tamam'ı tıklayın; ödüllerinizi 24 saat içinde oyun içi posta yoluyla alacaksınız.
Bir şey daha! Artık WhatsApp Kanallarındayız! Bizi orada takip edin, böylece teknoloji dünyasından hiçbir güncellemeyi kaçırmazsınız. HT Tech kanalını WhatsApp üzerinden takip etmek için tıklayın Burada hemen katılmak için!
Ayrıca şunu okuyun: Garena Free Fire MAX 29 Ekim kodlarını kullanın
Garena Free Fire MAX, 30 Ekim'deki kodları kullanın: Tüylü Aura Soluk Çark etkinliği
Free Fire Max Feathered Aura Faded Wheel etkinliği 29 Ekim'de sunucuya sunuldu ve 5 Kasım'a kadar oyunda kalacak. Etkinlikler bazı heyecan verici ödüllerden oluşuyor; en önemlileri ise Feathered Aura Geliş Animasyonu ve Motosiklet. Kaos Aurası. Diğer ödüller arasında 2x Sihirli Küp Parçası, 2x Kafatası Avcısı Silah Ganimet Sandığı, Ganimet Kutusu – Donmuş Tilki, 3x Tedarik Kasası ve çok daha fazlası yer alıyor. Bu ödüllere sahip olmak için oyuncuların elmaslarını harcayarak döndürmeleri gerekecek ve her dönüşte fiyatlar artmaya başlayacak.
Ayrıca şunu okuyun: Garena Free Fire MAX 28 Ekim kodlarını kullanın
30 Ekim için Garena Free Fire MAX kullanım kodları:
VFGVJMCKDMHN
NDJDFBGJFJFK
ERTYHJNBVCDS
F10IUJHGVCDSE
F7UIJHBGFDFR
FXCVBNMKDSXC
FOKMJNBVCXSD
FFTQT5IRMCNX
FF7WSMOCN44Z
FFA9UVHX4H7D
FFAOES11YL2D
FFX6OC2IIVYU
Ayrıca şunu okuyun: Garena Free Fire MAX 25 Ekim kodlarını kullanın
Garena Free Fire MAX 30 Ekim kodlarını kullanma: Kodları kullanma adımları
Adım 1: Hediyenin kolayca hesabınıza aktarılabilmesi için Garena Free Fire MAX hesabınızdan giriş yapın. Misafir hesabını kullanmaktan kaçının işe yaramaz.
Adım 2: Şimdi https://reward.ff.garena.com adresindeki resmi Free Fire MAX Redemption web sitesine gidin.
Adım 3: Şimdi, kodları kullanmak ve postanıza ödüller almak için Google, Facebook, VK veya başkalarını kullanarak hesabınıza giriş yapın.
Adım 4: Şimdi, oyun içi ödülleri almak için 12 veya 16 haneli ödeme kodunuzu web sitesinde bulunan kutuya girin.
Adım 5: Şimdi 'Tamam'ı tıklayın; ödüllerinizi 24 saat içinde oyun içi posta yoluyla alacaksınız.
Bir şey daha! Artık WhatsApp Kanallarındayız! Bizi orada takip edin, böylece teknoloji dünyasından hiçbir güncellemeyi kaçırmazsınız. HT Tech kanalını WhatsApp üzerinden takip etmek için tıklayın Burada hemen katılmak için!