22 Kasım Garena Free Fire MAX kodlarını kullanın: Booyah Champ Soluk Çark

whews

New member
Garena Free Fire MAX 22 Kasım kodlarını kullanın: Kasım ayı bitmek üzere, bu da yeni aya hazırlık amacıyla devam eden birçok etkinliğin sona ereceği anlamına geliyor. Bu nedenle heyecan verici etkinlikler ve ödüller arıyorsanız, o zaman yanınızdayız. Free Fire şu anda, alıcıların kolayca alabileceği bazı özel ödülleri içeren Booyah Champ Faded Wheel etkinliğini yürütüyor. Bu nedenle, bu Soluk Çark etkinliği hakkında bilgi edinin ve ücretsiz hediyeler kazanmak için bugünün Garena Free Fire MAX kullanım kodlarına göz atın.

Ayrıca şunu okuyun: Garena Free Fire MAX 21 Kasım kodlarını kullanın

22 Kasım'da Garena Free Fire MAX kodlarını kullanın: Booyah Champ Faded Wheel etkinliği

Booyah Champ Faded Wheel etkinliği 17 Kasım'da duyuruldu ve 25 Kasım'a kadar oyun sunucusunda kalacak. Bu nedenle tüm heyecan verici ödülleri almak için daha az zamanınız var. Etkinlik ödülleri arasında Scythe – Flameborn ve Loot Box – Nakavt, Booyah Şampiyonu Kimdir ifadesi, Magic Cube Parçaları, Operano Silah Ganimet Kasaları, Sırt Çantası – Royal Flush, Tedarik Kasaları ve daha fazlası yer alıyor. Ödüllere sahip olmak için oyuncular elmas harcayarak bir dönüş yapacaklar. İlk döndürme 9 elmasa mal olacak, ancak her döndürmede fiyat artacaktır. Bu nedenle harcamalarınızı dikkatli yapın.

Ayrıca şunu okuyun: Garena Free Fire MAX 20 Kasım kodlarını kullanın

22 Kasım için Garena Free Fire MAX kullanım kodları:

FFCMCPSEN5MX

FFAC2YXE6RF2

MCPW2D1U3XA3

U8S47JGJH5MG

FFIC33NTEUKA

ZZZ76NT3PDSH

UVX9PYZV54AC

FFCMCPSJ99S3

FF9MJ31CXKRG

XZJZE25WEFJJ

HNC95435FAGJ

MCPW3D28VZD6

FF11WFNPP956

BR43FMAPYEZZ

Ayrıca şunu okuyun: Garena Free Fire MAX 19 Kasım kodlarını kullanın

Garena Free Fire MAX 22 Kasım kodlarını kullanma: Kodları kullanma adımları

Adım 1: Hediyenin kolayca hesabınıza aktarılabilmesi için Garena Free Fire MAX hesabınızdan giriş yapın. Misafir hesabını kullanmaktan kaçının işe yaramaz.

Adım 2: Şimdi https://reward.ff.garena.com adresindeki resmi Free Fire MAX Redemption web sitesine gidin.

Adım 3: Şimdi, kodları kullanmak ve postanıza ödüller almak için Google, Facebook, VK veya başkalarını kullanarak hesabınıza giriş yapın.

Adım 4: Şimdi, oyun içi ödülleri almak için 12 veya 16 haneli ödeme kodunuzu web sitesinde bulunan kutuya girin.

Adım 5: Şimdi 'Tamam'ı tıklayın; ödüllerinizi 24 saat içinde oyun içi posta yoluyla alacaksınız.

Bir şey daha! Artık WhatsApp Kanallarındayız! Bizi orada takip edin, böylece teknoloji dünyasından hiçbir güncellemeyi kaçırmazsınız. ‎HT Tech kanalını WhatsApp üzerinden takip etmek için tıklayın Burada hemen katılmak için!