21 Ekim için Garena Free Fire MAX kullanım kodları: Diwali'ye sadece birkaç gün kaldı ve Free Fire Max, ışık festivalini kutlamak için arka arkaya etkinlikler düzenliyor. Geçtiğimiz hafta, Diwali Soluk Çark, Aydınlığa Karşı Karanlık ve diğerleri gibi Diwali temalı birçok etkinlikle karşılaştık. Şimdi oyun, alıcıların özel ödüller alabileceği Diwali Lucky Draw adında başka bir heyecan verici etkinlik başlattı. Etkinlik hakkında daha fazla bilgi edinin ve ücretsiz oyun içi malzemeleri nasıl alabileceğinizi öğrenin.
Ayrıca şunu okuyun: Garena Free Fire MAX 18 Ekim kodlarını kullanın
Garena Free Fire MAX 21 Ekim kodlarını kullanma: Diwali Şanslı Çekiliş etkinliği hakkında
Free Fire Max Diwali Şanslı Çekilişi etkinliği resmi olarak 18 Ekim'de başladı ve 7 Kasım'a kadar yayında kalacak. Şanslı çekilişe katılmak için oyuncuların özel öğeler almak üzere her turda jetonlarını harcamaları gerekecek. Oyun sunucusu her gün 1000'den fazla kazananı seçecek ve ödülleri onlara e-posta yoluyla gönderilecek. Ödüllerin her dörtte bir değişmeye devam edeceğini unutmayın, bu nedenle oyuncuların Diwali'ye özel ödüller kazanma şansı çok olacak.
Öte yandan, bugünün Garena Free Fire MAX kullanım kodlarına göz atın ve ücretsiz muhteşem oyun içi ödüller kazanın.
Ayrıca şunu okuyun: Garena Free Fire MAX 17 Ekim kodlarını kullanın
21 Ekim için Garena Free Fire MAX kullanım kodları:
FFCMCPSJ99S3
MCPW3D28VZD6
XZJZE25WEFJJ
U8S47JGJH5MG
FF9MJ31CXKRG
FFAC2YXE6RF2
MCPW2D1U3XA3
BR43FMAPYEZZ
U8S47JGJH5MG
FF9MJ31CXKRG
XZJZE25WEFJJ
UVX9PYZV54AC
FFCMCPSEN5MX
MCPW3D28VZD6
FFAC2YXE6RF2
HNC95435FAGJ
MCPW2D1U3XA3
Ayrıca şunu okuyun: Garena Free Fire MAX 16 Ekim kodlarını kullanın
Garena Free Fire MAX 21 Ekim kodlarını kullanma: Kodları kullanma adımları
Adım 1: Hediyenin kolayca hesabınıza aktarılabilmesi için Garena Free Fire MAX hesabınızdan giriş yapın. Misafir hesabını kullanmaktan kaçının işe yaramaz.
Adım 2: Şimdi https://reward.ff.garena.com adresindeki resmi Free Fire MAX Redemption web sitesine gidin.
Adım 3: Şimdi, kodları kullanmak ve postanıza ödüller almak için Google, Facebook, VK veya başkalarını kullanarak hesabınıza giriş yapın.
Adım 4: Şimdi, oyun içi ödülleri almak için 12 veya 16 haneli ödeme kodunuzu web sitesinde bulunan kutuya girin.
Adım 5: Şimdi 'Tamam'ı tıklayın; ödüllerinizi 24 saat içinde oyun içi posta yoluyla alacaksınız.
Bir şey daha! Artık WhatsApp Kanallarındayız! Bizi orada takip edin, böylece teknoloji dünyasından hiçbir güncellemeyi kaçırmazsınız. HT Tech kanalını WhatsApp üzerinden takip etmek için tıklayın Burada hemen katılmak için!
Ayrıca şunu okuyun: Garena Free Fire MAX 18 Ekim kodlarını kullanın
Garena Free Fire MAX 21 Ekim kodlarını kullanma: Diwali Şanslı Çekiliş etkinliği hakkında
Free Fire Max Diwali Şanslı Çekilişi etkinliği resmi olarak 18 Ekim'de başladı ve 7 Kasım'a kadar yayında kalacak. Şanslı çekilişe katılmak için oyuncuların özel öğeler almak üzere her turda jetonlarını harcamaları gerekecek. Oyun sunucusu her gün 1000'den fazla kazananı seçecek ve ödülleri onlara e-posta yoluyla gönderilecek. Ödüllerin her dörtte bir değişmeye devam edeceğini unutmayın, bu nedenle oyuncuların Diwali'ye özel ödüller kazanma şansı çok olacak.
Öte yandan, bugünün Garena Free Fire MAX kullanım kodlarına göz atın ve ücretsiz muhteşem oyun içi ödüller kazanın.
Ayrıca şunu okuyun: Garena Free Fire MAX 17 Ekim kodlarını kullanın
21 Ekim için Garena Free Fire MAX kullanım kodları:
FFCMCPSJ99S3
MCPW3D28VZD6
XZJZE25WEFJJ
U8S47JGJH5MG
FF9MJ31CXKRG
FFAC2YXE6RF2
MCPW2D1U3XA3
BR43FMAPYEZZ
U8S47JGJH5MG
FF9MJ31CXKRG
XZJZE25WEFJJ
UVX9PYZV54AC
FFCMCPSEN5MX
MCPW3D28VZD6
FFAC2YXE6RF2
HNC95435FAGJ
MCPW2D1U3XA3
Ayrıca şunu okuyun: Garena Free Fire MAX 16 Ekim kodlarını kullanın
Garena Free Fire MAX 21 Ekim kodlarını kullanma: Kodları kullanma adımları
Adım 1: Hediyenin kolayca hesabınıza aktarılabilmesi için Garena Free Fire MAX hesabınızdan giriş yapın. Misafir hesabını kullanmaktan kaçının işe yaramaz.
Adım 2: Şimdi https://reward.ff.garena.com adresindeki resmi Free Fire MAX Redemption web sitesine gidin.
Adım 3: Şimdi, kodları kullanmak ve postanıza ödüller almak için Google, Facebook, VK veya başkalarını kullanarak hesabınıza giriş yapın.
Adım 4: Şimdi, oyun içi ödülleri almak için 12 veya 16 haneli ödeme kodunuzu web sitesinde bulunan kutuya girin.
Adım 5: Şimdi 'Tamam'ı tıklayın; ödüllerinizi 24 saat içinde oyun içi posta yoluyla alacaksınız.
Bir şey daha! Artık WhatsApp Kanallarındayız! Bizi orada takip edin, böylece teknoloji dünyasından hiçbir güncellemeyi kaçırmazsınız. HT Tech kanalını WhatsApp üzerinden takip etmek için tıklayın Burada hemen katılmak için!