19 Aralık için Garena Free Fire MAX kullanım kodları: Free Fire Max şu anda oyuna karlı alanlar getiren OB47 güncellemesi üzerinde çalışıyor. Yeni güncellemelerin yanı sıra Garena, yeni Frosty Furry Bundle dahil olmak üzere özel kış temalı ödüllerden oluşan birkaç etkinliği de duyurdu. Eğer siz de bu yeni paketi almak istiyorsanız, oyuncuların oyun içi para birimi olan elmaslarını harcamaları gerekecek. Ancak pek çok oyuncu yüksek miktarda harcamak istemez, bu nedenle alıcılar Garena Free Fire MAX kullanım kodlarından yararlanabilir.
Ayrıca şunu okuyun: Garena Free Fire MAX 18 Aralık kodlarını kullanın
19 Aralık Garena Free Fire MAX kullanım kodları: Frosty Furry Bundle nasıl edinilir
Frosty Furry Bundle, 17 Aralık'taki yeni Faded Wheel etkinliğinde duyuruldu ve 23 Aralık'a kadar satın alınmaya devam edecek. Bu nedenle oyuncuların yeni kostümü almak için yalnızca birkaç günü kaldı. Frosty Furry Bundle, bir araya getirildiğinde oldukça çekici görünen bir üst, alt kısım, ayakkabılar, maske, kafa ve yüz boyası içeriyor. Paketi ele geçirmek için oyuncuların elmas harcaması gerekecek. Ancak ücretsiz olarak almak için 19 Aralık Garena Free Fire MAX kullanım kodlarını burada bulabilirsiniz.
Ayrıca şunu okuyun: Garena Free Fire MAX 17 Aralık kodlarını kullanın
19 Aralık için Garena Free Fire MAX kullanım kodları:
AYNFFQPXTW9K
RLXFHW8BBANT
FFPRDYPFC9XA
XF4SWKCH6KY4
FC4XSKWQFX9Y
FXK2NDY5QSMX
NPTFYW7QPXN2
FFAGTXV5FRKH
FFW2Y7NQFV9S
FV4SF2CQFY9M
PSFFTXV5FRDK
FFFFTXV5FRD
FFXMTK9QFFX9
RDNAFV2KX2CQ
BLFY7MSTFXV2
FFWSY3NQFV7M
Ayrıca şunu okuyun: Garena Free Fire MAX 16 Aralık kodlarını kullanın
Garena Free Fire MAX 19 Aralık kodlarını kullanma: Kodları kullanma adımları
Adım 1: Hediyenin kolayca hesabınıza aktarılabilmesi için Garena Free Fire MAX hesabınızdan giriş yapın. Misafir hesabını kullanmaktan kaçının işe yaramaz.
Adım 2: Şimdi https://reward.ff.garena.com adresindeki resmi Free Fire MAX Redemption web sitesine gidin.
Adım 3: Şimdi, kodları kullanmak ve postanıza ödüller almak için Google, Facebook, VK veya başkalarını kullanarak hesabınıza giriş yapın.
Adım 4: Şimdi, oyun içi ödülleri almak için 12 veya 16 haneli ödeme kodunuzu web sitesinde bulunan kutuya girin.
Adım 5: Şimdi 'Tamam'ı tıklayın; ödüllerinizi 24 saat içinde oyun içi posta yoluyla alacaksınız.
Bir şey daha! Artık WhatsApp Kanallarındayız! Bizi orada takip edin, böylece teknoloji dünyasından hiçbir güncellemeyi kaçırmazsınız. HT Tech kanalını WhatsApp üzerinden takip etmek için buraya tıklayarak hemen katılın!
Ayrıca şunu okuyun: Garena Free Fire MAX 18 Aralık kodlarını kullanın
19 Aralık Garena Free Fire MAX kullanım kodları: Frosty Furry Bundle nasıl edinilir
Frosty Furry Bundle, 17 Aralık'taki yeni Faded Wheel etkinliğinde duyuruldu ve 23 Aralık'a kadar satın alınmaya devam edecek. Bu nedenle oyuncuların yeni kostümü almak için yalnızca birkaç günü kaldı. Frosty Furry Bundle, bir araya getirildiğinde oldukça çekici görünen bir üst, alt kısım, ayakkabılar, maske, kafa ve yüz boyası içeriyor. Paketi ele geçirmek için oyuncuların elmas harcaması gerekecek. Ancak ücretsiz olarak almak için 19 Aralık Garena Free Fire MAX kullanım kodlarını burada bulabilirsiniz.
Ayrıca şunu okuyun: Garena Free Fire MAX 17 Aralık kodlarını kullanın
19 Aralık için Garena Free Fire MAX kullanım kodları:
AYNFFQPXTW9K
RLXFHW8BBANT
FFPRDYPFC9XA
XF4SWKCH6KY4
FC4XSKWQFX9Y
FXK2NDY5QSMX
NPTFYW7QPXN2
FFAGTXV5FRKH
FFW2Y7NQFV9S
FV4SF2CQFY9M
PSFFTXV5FRDK
FFFFTXV5FRD
FFXMTK9QFFX9
RDNAFV2KX2CQ
BLFY7MSTFXV2
FFWSY3NQFV7M
Ayrıca şunu okuyun: Garena Free Fire MAX 16 Aralık kodlarını kullanın
Garena Free Fire MAX 19 Aralık kodlarını kullanma: Kodları kullanma adımları
Adım 1: Hediyenin kolayca hesabınıza aktarılabilmesi için Garena Free Fire MAX hesabınızdan giriş yapın. Misafir hesabını kullanmaktan kaçının işe yaramaz.
Adım 2: Şimdi https://reward.ff.garena.com adresindeki resmi Free Fire MAX Redemption web sitesine gidin.
Adım 3: Şimdi, kodları kullanmak ve postanıza ödüller almak için Google, Facebook, VK veya başkalarını kullanarak hesabınıza giriş yapın.
Adım 4: Şimdi, oyun içi ödülleri almak için 12 veya 16 haneli ödeme kodunuzu web sitesinde bulunan kutuya girin.
Adım 5: Şimdi 'Tamam'ı tıklayın; ödüllerinizi 24 saat içinde oyun içi posta yoluyla alacaksınız.
Bir şey daha! Artık WhatsApp Kanallarındayız! Bizi orada takip edin, böylece teknoloji dünyasından hiçbir güncellemeyi kaçırmazsınız. HT Tech kanalını WhatsApp üzerinden takip etmek için buraya tıklayarak hemen katılın!