15 Kasım Garena Free Fire MAX kodlarını kullanın: Ağaçkakan x Groza Ring etkinliği

whews

New member
Garena Free Fire MAX 15 Kasım kodlarını kullanın: Biliyor musun? Free Fire Max'te oyuncular, silahlarının görünümünü kendi tarzlarına ve oynanışlarına uyacak şekilde değiştirebilirler. Evet, oyun, oyunculara hem görünümü hem de oyun deneyimini geliştirmek için çeşitli özel silah görünümleri sunuyor. Şimdi Free Fire, oyuncuların heyecan verici Groza görünümleri kazanabilecekleri Ağaçkakan x Groza Halkası etkinliği adı verilen yeni bir etkinliği başlattı. Yeni etkinlik hakkında daha fazla bilgi edinin ve ayrıca bugünkü Free Fire Max kullanım kodunu kontrol edin.

Ayrıca şunu okuyun: Garena Free Fire MAX 14 Kasım kodlarını kullanın: Booyah Kaptan Paketini Yakala

15 Kasım Garena Free Fire MAX kodlarını kullanın: Ağaçkakan x Groza Ring etkinliği

Free Fire Max, Woodpecker x Groza Ring etkinliğini 13 Kasım'da başlattı ve 22 gün boyunca sunucuda kalacak ve oyunculara tüm heyecan verici etkinlik ödüllerini kazanma şansı verecek. Listeye göre ödüller arasında Groza – Flames Enchanted, Woodpecker – Deity Menace, Groza – Thunder Electrified, Woodpecker – Deity Warcry silah görünümleri ve daha sonra bu Groza görünümleri için kullanılabilecek Evrensel Yüzük Jetonları yer alıyor.

Ayrıca şunu okuyun: Garena Free Fire MAX 13 Kasım kodlarını kullanma: Booyah Top-Up etkinliği hakkında her şey

Bu Groza görünümlerine sahip olmak için oyuncuların her seferinde 20 elmas harcayarak dönmeleri gerekecek. Ayrıca bunun şansa dayalı bir etkinlik olduğunu ve bu nedenle istenen ödülü elde etmenin birkaç dönüş gerektirebileceğini unutmayın.

15 Kasım için Garena Free Fire MAX kullanım kodları:

FIRUYHGFBCNI8S7

FWUYEGTBRTGNBK

F2BN8VJNCDRK5OT

FGBW3REGFBI7345

FJ8FG7BSJU6YT3R

FFEV1BHUA7Q6TGH

FERTY9IHK6OV98U

FZ7YTA5Q4RED2C3

FVBERFJUVYTSRF4

F8FXTHR8KIUHWG4

FGT5RFVDERFVSER

F3BERNFJUCYTSRAF

F5DCV3B4N5JIG8U7

FYTGDSB4E4576JYH

FUHRN31YRHYNM9KI

FY6STWRFG4585AR4

Ayrıca şunu okuyun: Garena Free Fire MAX 12 Kasım kodlarını kullanın

Garena Free Fire MAX 15 Kasım kodlarını kullanma: Kodları kullanma adımları

Adım 1: Hediyenin kolayca hesabınıza aktarılabilmesi için Garena Free Fire MAX hesabınızdan giriş yapın. Misafir hesabını kullanmaktan kaçının işe yaramaz.

Adım 2: Şimdi https://reward.ff.garena.com adresindeki resmi Free Fire MAX Redemption web sitesine gidin.

Adım 3: Şimdi, kodları kullanmak ve postanıza ödüller almak için Google, Facebook, VK veya başkalarını kullanarak hesabınıza giriş yapın.

Adım 4: Şimdi, oyun içi ödülleri almak için 12 veya 16 haneli ödeme kodunuzu web sitesinde bulunan kutuya girin.

Adım 5: Şimdi 'Tamam'ı tıklayın; ödüllerinizi 24 saat içinde oyun içi posta yoluyla alacaksınız.

Bir şey daha! Artık WhatsApp Kanallarındayız! Bizi orada takip edin, böylece teknoloji dünyasından hiçbir güncellemeyi kaçırmazsınız. ‎HT Tech kanalını WhatsApp üzerinden takip etmek için tıklayın Burada hemen katılmak için!